Σασμός: Ο Στεφανής είναι νεκρός εδώ και δύο μέρες και το Twitter συνεχίζει να ψάχνει τον δολοφόνο!
Media

Σασμός: Ο Στεφανής είναι νεκρός εδώ και δύο μέρες και το Twitter συνεχίζει να ψάχνει τον δολοφόνο!

Σασμός: Μεγάλος ο... καημός των χρηστών του Twitter αλλά και των τηλεθεατών γενικότερα για την αποκάλυψη του ανθρώπου που σκότωσε τον Μαθιό!

Ο Μανώλης είναι ο μοναδικός που είδε εκείνη την τραγική στιγμή τον δολοφόνο αλλά αρνείται να παραδεχτεί ακόμα και στον ίδιο του τον εαυτό πως είναι ο μοναδικός που γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή, πατέρα του καλύτερού του φίλου.

Και ενώ σήμερα παρακολουθήσαμε μία πραγματικά τραγική σκηνή, αυτή του τελευταίου "αντίου" στον Στεφανή, με όλο το χωριό να έχει συγκεντρωθεί για να τον αποχαιρετήσει αλλά και να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του, η Μαρίνα και η Καλλιόπη έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο, με την τελευταία να είναι πεπεισμένη πως ο Πετρής είναι ο δολοφόνος του Στεφανή.

Κάτι που η μητέρα του, Μαρίνα, αρνείται ενώπιον όλων τονίζοντας πως δεν είναι "δολοφόνος".

Την ίδια ώρα, οι σχέσεις ανάμεσα στην Αργυρώ και τον Αστέρη βρίσκονται σε τεντωμένο σχοινί, με τον καθένα να πρέπει να συμπαρασταθεί στην οικογένειά του μετά το φονικό.

Στο μεταξύ όμως, όσοι παρακολουθούν την ενδιαφέρουσα σειρά του Alpha, υποθέτουν ποιος μπορεί να είναι ο δολοφόνος.

Οι χρήστες του Twitter μάλιστα, επιστρατεύοντας για ακόμα μία φορά το χιούμορ τους υποδεικνύουν ως έναν από τους πιθανούς δολοφόνους του Στεφανή τον Μαθιό ο οποίος δείχνει να τρέφει μυστικά αισθήματα για τη χήρα, τη Βασιλική.

Δείτε τι σχολίασαν οι χρήστες του Twitter:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved