Ο Γιατρός: Η ιστορία κλείνει με δύο ακόμη θαύματα: της ζωής και της αγάπης!
Media

Ο Γιατρός: Η ιστορία κλείνει με δύο ακόμη θαύματα: της ζωής και της αγάπης!

Ο Γιατρός: Στο σημερινό επεισόδιο (24/9), ο Αλί είναι έτοιμος να κάνει το πρώτο του βήμα στη νέα του ζωή, και να κατακτήσει αυτό που του αξίζει περισσότερο, την ευτυχία.

Η στήριξη από τον μέντορά του Φέρμαν, και κυρίως η αγάπη της Νάζλι ήταν πάντα τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής του. Τώρα, ήρθε η στιγμή να ανταποδώσει τα πάντα στην αγαπημένη του, κάνοντάς της το πιο ουσιαστικό δώρο. Η ιστορία ενός ανθρώπου-θαύματος κλείνει με δύο ακόμη θαύματα: της ζωής και της αγάπης.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Η Βουσλάτ και η Μπελίζ συνεχίζουν την προσπάθεια να μεταπείσουν τον Φέρμαν και τελικά το καταφέρνουν. Η ασθένεια ενός παιδιού προβληματίζει πολύ τον Αλί και κάνει τα πάντα για να ανακαλύψει τι συμβαίνει. Αυτός ο μικρός ασθενής θα του δείξει τον δρόμο και θα τον κάνει να πιστέψει ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Όλοι το νοσοκομείο στέκονται στο πλευρό του Αλί και της αγαπημένης του Νάζλι.

Να θυμίσουμε πως από την ερχόμενη Δευτέρα στη θέση της σειράς «Ο Γιατρός, Η ιστορία ενός θαύματος» θα προβάλλεται η νέα σειρά του ΣΚΑΙ «Μόλις Χθες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved