Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η Καλλιόπη ετοιμάζεται και εκείνη πυρετωδώς για να κλέψει τις εντυπώσεις
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανo: Η Καλλιόπη ετοιμάζεται και εκείνη πυρετωδώς για να κλέψει τις εντυπώσεις

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Χαιρέτα μου τον πλάτανo, σκοπός της νέας οικογένειας που έρχεται στον Πλάτανο είναι να περάσει απαρατήρητη και να εκτελέσει την αποστολή της όσο πιο αθόρυβα γίνεται

Αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις, όταν με το «καλημέρα», ρίχνεις μια μπουνιά στον παπά. Δύσκολο να περάσεις απαρατήρητος, όταν ξεκινάς έτσι.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σάββας με τη Βαλέρια και την Αλίκη ήρθαν στον Πλάτανο για να μείνουν! Η Κατερίνα βλέπει στο χέρι της Φένιας το δαχτυλίδι και γίνεται μπαρούτι. Αντίθετα, η Φένια βρίσκει στο πρόσωπό τη όχι μια αντίζηλο, αλλά μια φίλη. Τα όρια του Παναγή, από τη φιλία της πρώην με τη νυν, δοκιμάζονται! Ο Κανέλλος με τη βοήθεια του Χαραλάμπη προσπαθεί να εξιχνιάσει τη δολοφονία του Βαλεντίνο και στο στόχαστρό τους μπαίνει ο Τζίμης. Άραγε, ψάχνοντας τον Τζίμη, θα φτάσουν και στο εκατομμύριο που έχει φάει από την Κατερίνα; Ο κλοιός πάντως για το… λαμόγιο του Φωτεινού στενεύει.

Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης και ο Θοδωρής προκειμένου να ανταποκριθούν στη δοκιμασία, φτιάχνουν ένα βίντεο στο οποίο καταλήγει να πρωταγωνιστεί ο νέος παπάς, χωρίς να το καταλάβει. Στην αντίπερα όχθη, η Καλλιόπη ετοιμάζεται και εκείνη πυρετωδώς για να κλέψει τις εντυπώσεις. Πλατανιώτες και Αθηναίοι ανυποψίαστοι τρέχουν για τη δοκιμασία, την ίδια ώρα που η νέα οικογένεια είναι αποφασισμένη, αν δεν πάρει αυτό που θέλει, να βάλει φωτιά στον Πλάτανο και να τον κάψει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved