Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, λύγισε την Ναταλί
Media

Big Brother: Η εξομολόγηση της Ευδοκίας για την κακοποίηση από πρώην σύντροφό της, λύγισε την Ναταλί

Big Brother:  Ευδοκία Τσαγκλή αποκάλυψε πως έχει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από πρώην σύντροφό της. Λύγισε η παρουσιάστρια

Το βράδυ της Παρασκευής (24-09) η παίκτρια έκανε τη δική της «γραμμή ζωής» και μέσα από αυτή πέρασε σπουδαία μηνύματα.

Η Ευδοκία αποκάλυψε πως έχει θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από πρώην σύντροφό της.

Η ιστορία της συγκλόνισε ενώ λύγισε την Ναταλί Κάκκαβα, η οποία αμέσως μετά την προβολή του βίντεο με βουρκωμένη μάτια είπε:

«Δίνεις ένα όμορφο μήνυμα, ότι αν αγαπάμε τον εαυτό μας δεν πρέπει να επιτρέπουμε σε κανέναν να σηκώνει χέρι πάνω μας…. Αυτή τη στιγμή μετράμε στην Ελλάδα 11 γυναικοκτονίες και η βία στα σπίτια καλπάζει, θα πρέπει να λένε «όχι» άνθρωποι σαν εσένα που το έχεις βιώσει. Δεν αφήνω κανέναν να με κακοποιεί και στο λέω εγώ που μεγαλώνω δυο γιους και κάθε μέρα τους λέω ότι τις γυναίκες δεν θα πρέπει να τις σέβονται όσο κανέναν στο κόσμο. Εγώ Ευδοκία υποκλίνομαι σε εσένα και σε ευχαριστώ που το μοιράστηκες μαζί μας», είπε βουρκωμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

H Ευδοκία Τσαγκλή είναι 30 ετών και πτυχιούχος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Δημοσιογραφίας και yoga. Ασχολήθηκε με τη διοργάνωση πάρτι σε διάφορα clubs της techno & house μουσικής κυρίως στη Γερμανία και την Ibiza. Ανήσυχο πνεύμα, λάτρης της φύσης και του ελεύθερου camping, πιστεύει στην αυτοβελτίωση και στην αυτογνωσία.

Ευαίσθητη και ευσυγκίνητη, βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση…
Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά αλλά αντιλαμβάνεται πολλά περισσότερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος! Τα τελευταία 4 χρόνια, είναι συνειδητά μόνη της και έχει περισσότερους άνδρες φίλους παρά γυναίκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved