Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!
Media

Big Brother: Αποχώρησε το «φίδι» από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

Big Brother: Μια ακόμη αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Εκτός ριάλιτι ο Νίκος Τσιρλής, τον οποίο όπως ο ίδιος έχει πει, οι φίλοι του αποκαλούν «φίδι».

Για άλλη μία εβδομάδα, οι συγκάτοικοι στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού πέρασαν πολλές εντάσεις, αγωνίες αλλά και όμορφες στιγμές.

Ανατροπές είχε φέρει η δοκιμασία του βέτο στην οποία συμμετείχαν οι παίκτες το βράδυ της Πέμπτης (23/09), καθώς άλλαξε τα δεδομένα και "ανακάτεψε" την τράπουλα των υποψηφίων. Αρχικά, οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι προέκυψαν μέσα από την ψηφοφορία των συγκατοίκων, ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νικόλας Τσίρλης και ο Νίκος Τακλής.

Μετά το βέτο όμως οι υποψήφιοι διαμορφώθηκαν ως εξής: Μαίρη Βαρσάμη, Στηβ Μιλάτος, Νικόλας Τσίρλης και Νίκος Τακλής.

Τελικά από το σπίτι αποχώρησε ο Νίκος Τσιρλής και όπως είδαμε έφυγε γελώντας με χαρά και με τραγούδια.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Ποιος είναι ο Νίκος Τσιρλής

Είναι 33 ετών και μένει στη Γλυφάδα. Μισός Χιώτης, μισός Κουβανός, δραστηριοποιείται ως επιχειρηματίας σε Ελλάδα και Γερμανία.


Οι επιχειρήσεις του αφορούν σε τουριστικά ποδήλατα αλλά και στην παραγωγή σοκολάτας. Όνειρό του είναι να δημιουργήσει μια… πολύτεκνη οικογένεια σαν αυτή του Σάκη Ρουβά! Μπήκε αρκετά… μελετημένος στο παιχνίδι αφού δήλωνε πως θα παίξει με στρατηγική.
Αγαπημένη του συνήθεια είναι η δημιουργία εντάσεων και ομολογεί πως οι κόντρες τού φτιάχνουν τη διάθεση. Οι φίλοι του τον φωνάζουν «φίδι»… κάτι που τελικά δεν φάνηκε να είναι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved