Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρωινή ζώνη επανήλθε στα παλιά καλά χρόνια»
Media

Μαρία Αναστασοπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρωινή ζώνη επανήλθε στα παλιά καλά χρόνια»

Νέα, όμορφη, ταλαντούχα και πολύ ερωτευμένη! Η Μαρία Αναστασοπούλου έχει κάθε λόγο να ξυπνά χαρούμενη, έστω κι αν αυτό γίνεται καθημερινά στις 3:45 το πρωί, για τις ανάγκες της εκπομπής «Σήμερα» που παρουσιάζει με τον Δημήτρη Οικονόμου στον ΣΚΑΪ

Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος μίλησε για τον ανταγωνισμό, την εκπομπή Mega Καλημέρα και πόσο της αρέσει η Ελεονώρα Μελέτη ενώ αποκαλύπτει και το poject εκείνο που έχει ζηλέψει.

Τη φετινή σεζόν ο ανταγωνισμός στη ζώνη σας μεγάλωσε κι άλλο, με την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται κι αυτή απέναντι σας. Είδες κάποια αποσπάσματα της εκπομπής της;

Ναι, είδα. Η Ελεονώρα είναι εξαιρετική δημοσιογράφος, έχει κάνει πολλά είδη εκπομπών καθώς και ρεπορτάζ και συνεντεύξεις. Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρωινή ζώνη επανήλθε στα παλιά καλά χρόνια, όταν δεν ήμαστε τρεις κι ο κούκος. Πλέον όλα! τα κανάλια έχουν ανταγωνιστικές προτάσεις με άξιους δημοσιογράφους -παρουσιαστές. Εμείς κάνουμε κάτι διαφορετικό από την Ελεονώρα και τη Σταματίνα αλλά, επειδή όλα χρειάζονται, κι εγώ θα ήθελα να έχω επιλογές ως τηλεθεάτρια. Πιστεύω λοιπόν ότι φέτος θα είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς σου φαίνεται; Τη θεωρώ μια πάρα πολύ καλή παρουσιάστρια

Το δίδυμο της ΕΡΤ, Γιάννης Πιτταράς και Δημήτρης Κοτταρίδης;

Θεοί! Με τον Γιάννη συμπορευτήκαμε στον ΣΚΑΙ για αρκετά χρόνια και εννοείται ότι γνωρίζω τον Δημήτρη. Είναι φοβεροί τύποι και, επειδή αυτό πλέον το βγάζουν και στην εκπομπή τους, νομίζω ότι είναι εξαίρετοι.

Ποια είναι η γνώμη σου για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη;

Οι πρωινοί όλων, ξυπνούν μία ώρα νωρίτερα από μένα! Από πέρυσι είχε φανεί η δυναμική τους και φέτος ξεκίνησαν πολύ καλά.

Και για τον Άκη Παυλόπουλο και την Ευλαμπία Ρέβη;
Γνωρίζω λίγο περισσότερο τον Άκη και την Ευλαμπία καθόλου γιατί δεν έτυχε να συναντηθούμε στο ρεπορτάζ. Μου φαίνονται πολύ ταιριαστό δίδυμο άντρας-γυναίκα και νομίζω πως θα πάνε καλά.

Άφησα τελευταίο τον πατέρα όλων της πρωινής ζώνης, τον Γιώργο Παπαδάκη. Όταν έχεις την τιμή να σε βλέπει ο κόσμος για 31 χρόνια, είσαι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνος σου. Του αναγνωρίζω ότι όποτε έχω δει αποσπάσματα από την εκπομπή του, έχει πάντα το ίδιο κέφι και την ίδια όρεξη. Προσωπικά, δεν ξέρω αν θα είχα το ίδιο πάθος ύστερα από 31 χρόνια. Είναι αξιοθαύμαστος!

Υπάρχει τηλεοπτικό project που ονειρεύεσαι να κάνεις;

Φαντάζομαι πως η πιο προβλέψιμη απάντηση είναι ότι θα ήθελα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή και να ταξιδέψω σε όλο τον κόσμο, αλλά όχι. Το project που ονειρευόμουν να κάνω το κάνω τώρα

Πηγή Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved