Elif: Ο Τουφάκ απειλεί να σκοτώσει Ζουλιντέ και Σαφάκ
Media

Elif: Ο Τουφάκ απειλεί να σκοτώσει Ζουλιντέ και Σαφάκ

Elif:  Η Ζουλιντέ και ο Σαφάκ παραδέχονται τον ερωτά τους και κάνουν σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, όπως θα δούμε, ο Τουφάν είναι αποφασισμένος για όλα και δεν διστάζει να απειλήσει τη Ζουλιντέ πως θα τον σκοτώσει προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί κοντά στον γιο του, τον Εμιρχάν.

Ο Σαφάκ είναι αποφασισμένος να μείνει στο πλευρό της Ζουλιντέ και να παντρευτούν, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας του. Μάλιστα, συζητώντας με τη Λεμάν, της ξεκαθαρίζει ηώς θα παντρευτεί με τη Ζουλιντέ στο άμεσο μέλλον και δεν της αφήνει περιθώριο να διαφωνήσει. Ωστόσο, η Λεμάν καθημερινά μαζί με την Αλέβ προσπαθούν να βρουν τρόπο να χωρίσουν το ζευγάρι και δεν θα ηρεμήσουν μέχρι να τα καταφέρουν. Ομως, οι δύο γυναίκες δεν είναι το μοναδικό εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς υπάρχει και ο Τουφάν, ο οποίος θα αποδειχθεί πολύ επικίνδυνος. Ο άντρας συνεχίζει καθημερινά να τους παρακολουθεί και οργανώνει τα δικά του σχέδια ώστε να κατακτήσει μία θέση στη ζωή του Εμιρχάν, αλλά και της Ζουλιντέ.

Εν τω μεταξύ, η τελευταία μένει κλεισμένη στο σπίτι της προκειμένου να μη συναντήσει και πάλι ο Εμιρχάν τον Τουφάν. Ο Σαφάκ, όμως, της υπόσχεται να τους προστατεύει και την πείθει να πάνε μία βόλτα τον μικρό. Πράγματι, η Ζουλιντέ, ο Σαφάκ και ο Εμιρχάν πηγαίνουν στο πάρκο και περνούν υπέροχα, σαν μια πραγματική οικογένεια. Η Αλέβ ιούς βλέπει και εξοργίζεται. Αμέσως ενημερώνει τη Λεμάν, η οποία θέλει να βρει κάτι άμεσα για να τους χωρίσει.

Ωστόσο, η Αλέβ τη σταματάει και της ζητάει να την εμπιστευτεί, καθώς εκείνη έχει στο μυαλό της κάτι που ίσως είναι η ιδανική λύση. Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν και τον Τουφάν, αφού έχει δει πως ο άντρας πλησιάζει συχνά τη Ζουλιντέ και πως μεταξύ τους υπάρχει ένταση, θέλει μέσω εκείνου να καταφέρει να καταστρέψει τη Ζουλιντέ. Τις επόμενες μέρες, η τελευταία συνεχίζει τη σκληρή της στάση απέναντι στον Τουφάν και δεν του επιτρέπει να έχει σχέση με τον Εμιρχάν.

Όμως, ο άντρας χάνει την υπομονή του και της δείχνει το αδίστακτο πρόσωπο του. Απειλεί τη Ζουλιντέ πως θα τη σκοτώσει ή θα σκοτώσει τον Σαφάκ, αν δεν τον αφήσει να δει τον γιο του. Η κοπέλα τρομοκρατείται και δεν ξέρει τι να κάνει. Από τη μία δεν θέλει να Θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του Σαφάκ και από την άλλη ξέρει πως το να μπει ο Τουφάν στη ζωή του Εμιρχάν μόνο κακό μπορεί να φέρει.

Πηγή mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved