Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν την πρεμιέρα τέσσερις σκηνές που θα καθηλώσουν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Λίγο πριν την πρεμιέρα τέσσερις σκηνές που θα καθηλώσουν!

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά των δύο τελευταίων χρόνων, έρχεται απόψε Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ΑΝΤ1 και γράφει τη συνέχεια της ιστορίας, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη.

Ο Ακύλας τρομοκρατεί τις Σταμίρη

21 Απριλίου 1967... Η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα επτά χρόνια. Πέντε μήνες μετά, η δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν περιμένοντας ένα θαύμα, όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου, και κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ' τη φυλακή έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας... και εκδίκησης. Στο πλευρό του, ο Μελέτης, ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Από τν άλλη, τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβασταύ έχουν καινούργιες δουλειές, νέα ζωή, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμη να συνηθίσουν τις πληγές τους, αλλά και τη νέα τάξη πραγμάτων. Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι οι άνθρωποι που θα συνδεθούν άρρηκτα με τη ζωή ίων αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ' το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια εναλλακτική στο ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος είναι στο επίκεντρο των γεγονότων, καθώς εκείνος κατηγορείται αδίκως πως είναι αρχηγός μίας κομμουνιστικής οργάνωσης που εναντιώνεται στο καθεστώς. Όσο καινά προσπαθεί να πείσει πως είναι αθώος, δεν τα καταφέρνει και είναι καταζητούμενος. Παράλληλα, ο Δούκας και π Μυρσίνη θα δεχθούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα απ' τα παιδιά τους, καθώς είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει.

Ο Μπάμπης βοηθάει τον Λάμπρο να κρυφτεί


Ο Ζαχός, ο οποίος πια έχει επιστρέψει στο Διαφάνι ως ταγματάρχης, δεν ξέρει αν πρέπει να πιστέψει την αθωότητα ίου Λάμπρου, που αποφασίζει να πάει να κρυφτεί. Όλο το χωριό προσπαθεί να τον βοηθήσει, ενώ ο Ντουνιάς τον ψάχνει μανιωδώς. Ο Μπάμπης στέκεται στο πλευρό του και τον οδηγεί στο βουνό μαζί με τον Προκοπή και τους υπόλοιπους. Εν τω μεταξύ, ο Ακύλας μαθαίνει πως η Κορίνα έχει σχέση με τον Μελέτη, ο οποίος του ζητάει το χέρι της. Η Ζωή διαφωνεί με την επιλογή της κόρης της, αλλά η κοπέλα την απειλεί πως θα αποκαλύψει το μυστικό της αν εκείνη δεν δώσει τη συγκατάθεση της. Παράλληλα, η Ασημίνα αποφασίζει να δουλέψει με τον Πέτρο στην εφημερίδα του στη Λάρισα παρότι είναι αδελφός του Δημήτρη Ορφανίδη. Από την άλλη, ο ο Κωνσταντής κρύβει κάτι, καθώς βλέπει τα χρωστούμενα να αυξάνονται, ενώ στο νυχτερινό μαγαζί που έχουν ανοίξει εμφανίζεται κάποιος παλιός γνώριμος από την Τρούμπα. Ο Δούκας με τη Μυρσίνη, από την άλλη, δεν μπορούν να χωνέψουν πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η γυναίκα διαφωνεί με τον Δούκα, που φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα, και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει ξανά. Στο Διαφάνι, η Ελένη δεν ξέρει αν πρέπει να εμπιστευτεί τον Ζάχο, ο οποίος όμως μοιάζει να είναι ο μοναδικός που μπορεί ίσως να βοηθήσει εκείνη και τον Λάμπρο.

Ο Τόλλιας αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη

Η Ελένη και οι αδελφές της έρχονται για πρώτη φορά πρόσωπο με πρόσωπο με τον Ακύλα στο σπίτι τους. Και οι τρεις ταράζονται από την απρόσμενη επίσκεψη του, αλλά για την Ελένη επείγει να βρει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Ο Ζάχος την προτρέπει να παραδοθεί ο Λάμπρος, καθώς όσο τον κυνηγούν τόσο κινδυνεύει η ζωή του. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, σ Ακύλας με τον Καλόγερο ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, καθώς ξέρουν πως έχει πολιτική, αλλά και οικονομική εξουσία. Τις επόμενες μέρες, ο Τόλλιας βρίσκεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη, όταν τον επισκέπτεται ο μεγάλος γιος του, ο Θανάσης. Όλο το χωριό είναι συγκρατημένο με τον ερχομό του Ζάχου, καθώς γνωρίζουν πως είναι ένας από τους πραξικοπηματίες. Και ο ταξίαρχος Σκαφάς, όμως αμφιβάλλει για την πίστη του ταγματάρχη. Τι κρύβει στην καρδιά του ο Ζάχος Λυκογιάννης;

Μάχη με το χρόνο για την Ελένη

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα, ο οποίος κάνει τα πάντα προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να ξεκινήσουν μαζί δουλειές. Την ίδια ώρα, τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται το πρώτο χτύπημα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους, ενώ η Ελένη αποφασίζει να κρύψει τον Λάμπρο σ' ένα σπίτι κοντά στο Διαφάνι. Κι ενώ δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να τον φυγαδεύσει, η Ασημίνα παίρνει μία σημαντική πληροφορία από τον Πέτρο. Το βράδυ, ο Δούκας και η Μυρσίνη παρευρίσκονται στο σπίτι του Ακύλα για ένα δείπνο προς τιμήν του Μελέτη και της Κορίνας. Ωστόσο, τη βραδιά τους θα σημαδέψει ένα ακραίο γεγονός, που θα τους συγκλονίσει. Ο Ντουνιάς και οι άντρες του ανακαλύπτουν το κρησφύγετο στο βουνό, θα καταφέρουν να γλιτώσουν ο Δημήτρης Ορφανίδης και οι σύντροφοι του; Ποια θα είναι η τύχη του Λάμπρου, του Προκοπή και του Μπάμπη ύστερα απ' αυτήν την επιδρομή;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved