Ήλιος: Ο Χρήστος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Δάφνη και το μωρό
Media

Ήλιος: Ο Χρήστος βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Δάφνη και το μωρό

Τι θα δούμε στη σειρά, Ήλιος; 

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Ήλιος, η Αλίκη θυμάται με τύψεις τι ακολούθησε τον φόνο του Βολίδη, την ίδια ώρα που ένα νέο στοιχείο οδηγεί τον Δημήτρη να ζητήσει από την Αλεξάνδρα να δώσει δείγμα DNA για να το συγκρίνει με αυτό που βρέθηκε στο πτώμα του Βολίδη.

Οι δρόμοι της Καβάλας είναι γεμάτοι με μπλόκα της αστυνομίας, την ώρα που ο Αντώνης και η Δάφνη προσπαθούν να βγουν από την πόλη... Η αστυνομία επιβεβαιώνει τις υποψίες της πως ο Ιάσωνας δεν έχει άλλοθι για την ώρα που συνέβη ο φόνος του γιατρού.

Η Αλεξάνδρα με την Αλίκη μιλούν τρομοκρατημένες για την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση Βολίδη, χωρίς να γνωρίζουν ότι κάποιος παρακολουθεί κρυφά όλη την συζήτηση τους. Η Ελένη μαθαίνει πως βρέθηκαν τα αποτυπώματα του Ιάσωνα στο γραφείο του γιατρού και είναι πια δύσπιστη απέναντι στον Ιάσωνα. Ο Χρήστος εμφανίζεται στο κτήμα και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Δάφνη και το μωρό.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς:

Ο Αντώνης καταστρώνει ένα σχέδιο για να βοηθήσει τη Δάφνη, ενώ μια πληροφορία που λαμβάνει ο Χρήστος αναπτερώνει τις ελπίδες του σχετικά με την εύρεση του μωρού του. Η Αλίκη αποκαλύπτει στην Αλεξάνδρα ότι η Αστυνομία έχει ένα αδιάσειστο στοιχείο για τον φόνο του Βολίδη και ότι αργά ή γρήγορα θα φτάσουν σε αυτές. Επιμένει να πουν στον Δημήτρη την αλήθεια. Η αντίδραση της Αλεξάνδρας είναι αφοπλιστική… Η Ελπίδα και ο Δημήτρης έχουν υποψίες για το ποια μπορεί να είναι η βιολογική μητέρα του Ιάσωνα. Κι ενώ η υπόθεση Ζερίδη παραμένει ανοιχτή, ο γιατρός της οικογένειας βρίσκεται νεκρός και οι υποψίες πέφτουν πάλι στον Ιάσωνα. Ο Δημήτρης καταλαβαίνει ότι κάτι συμβαίνει στην Αλίκη… Η Λήδα είναι έξαλλη που ο Νικήτας της είπε ψέματα για άλλη μια φορά, όμως εκείνος τη διαβεβαιώνει ότι ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει την Τζένη… Η Έλσα καταγγέλλει στην αστυνομία πως έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον της. Το πρόσωπο που κατονομάζει ως υπεύθυνο ανοίγει νέο κύκλο σύγκρουσης για το Δημήτρη…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved