Άσε μας ρε μαμά: Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης
Media

Άσε μας ρε μαμά: Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης

Άσε μας ρε μαμά: Στο σημερινό επεισόδιο (27/9), η αποκάλυψη του βίντεο από την Αμερική, στριμώχνει ιδιαίτερα την Ρωξάνη.

Θα μπορέσει να ξεφύγει χωρίς να τους αποκαλύψει όλη την αλήθεια; Στο barbeque πάρτι που θα οργανώσει θα προσπαθήσει να τους ηρεμήσει και ταυτόχρονα να επέμβει στις ζωές τους. Ο Άρης, συναντά ένα πρόσωπο που θα αλλάξει τη ζωή του στο μέλλον. Η Έλλη δέχεται την πρόταση γάμου που της κάνει ο Δημήτρης και του προτείνει να τους παντρέψει ο Θωμάς και… η Ρωξάνη. Η Έλλη σχεδιάζει ένα δείπνο για να προξενέψει τον Θωμά στη Ρωξάνη. Θα πετύχει το δείπνο; Ή θα καταλήξει σε φιάσκο;

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...


Η Ρωξάνη προσπαθεί να διαχειριστεί την αποκάλυψη της σχέσης της κολλητής της με τον μεγάλο της έρωτα.

Το σοκ της θα δημιουργήσει μια αλυσίδα αντιδράσεων που θα οδηγήσουν τόσο αυτή όσο και τον Δημήτρη σε σημαντικές αποφάσεις. Ο Θωμάς ψάχνει τρόπους να φτάσει κι αυτός στο πάρτι, αλλά όλα δείχνουν να είναι εναντίον του, ενώ δεν ξέρει ότι στο σπίτι του τον περιμένει μια έκπληξη… η επιστροφή της κόρης του από την Αγγλία. Ταυτόχρονα, η Τζοβάνα αποκαλύπτει σε όλους το «βίντεο της ντροπής» της Ρωξάνης από την Αμερική και ψάχνει να βρει τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της πεθεράς της, φτάνοντας να μιλήσει μέχρι και με το «βαρύ πυροβολικό», την Ελευθερία, την πεθερά της Ρωξάνης στην Μάνη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved