Η γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με την Αρετή - «Β-Αρετή»
Media

Η γη της ελιάς: Έξαλλο το Twitter με την Αρετή - «Β-Αρετή»

Η γη της ελιάς: Στο επεισόδιο αυτής της Κυριακής (26/9), η Χάιδω ενημέρωσε τον Ισίδωρο για τις απειλές που της εξαπέλυσε ο Μάνος, κι εκείνος, με τη σειρά του, προσπάθησε να τον συνετίσει, αλλά μάταια.

Την ίδια ώρα, η Μαρίνα, παρόλο που εκτιμά τον τρόπο που την υπερασπίστηκε ο Μάνος, δεν βρήκε το κουράγιο να του δώσει άλλη μια ευκαιρία κι αυτός της ανακοίνωσε πως δεν σκοπεύει να την κυνηγήσει άλλο. Ο Στέφανος με τη Μυρτάλη είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, αλλά η κατάσταση στο σπίτι έχει γίνει αφόρητη.

Η Αρετή δεν μπορεί να δεχτεί την απόρριψη της κόρης της και ξεσπά συνεχώς στον Στάθη.

Από την άλλη, ο Στάθης νιώθει τύψεις λόγω της κατάστασης με την Ιουλία και δεν του πάει καρδιά να αποπάρει τη γυναίκα του.

Ο Δημήτρης βγαίνει για φαγητό με την Αντιγόνη και τη Μαρίνα, γεγονός που μαθαίνει ο Αποστόλης. Οι έρευνες της αστυνομίας, σε σχέση με το διπλό φονικό, παραμένουν άκαρπες κι η εμμονή της Χάιδως με τη βεντέτα ξαναφουντώνει.

Η Αρετή κατηγορεί τη Μυρτάλη για όσα της φταίνε, κι έτσι η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι, γυρεύοντας καταφύγιο στη Μαρίνα.

Με όλα αυτά που έκανε η Αρετή στο επεισόδιο της Κυριακής, οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter έγιναν έξαλλοι και τα σχόλια που διαβάσαμε είναι επικά.

Πάρτε μια γεύση στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved