Άγριες μέλισσες: Το gossip-tv στη μυστική προβολή του πρώτου επεισοδίου - Ποιους είδαμε εκεί
Media

Άγριες μέλισσες: Το gossip-tv στη μυστική προβολή του πρώτου επεισοδίου - Ποιους είδαμε εκεί

Άγριες μέλισσες: Ο τρίτος κύκλος της επιτυχημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 κάνει πρεμιέρα αυτή τη Δευτέρα (27/9) και οι τηλεθεατές περιμένουν πώς και πώς.

Το βράδυ της Κυριακής (26/9) το gossip-tv.gr βρέθηκε στη μυστική προβολή του πρώτου επεισοδίου που θα είναι γεμάτο ανατροπές και οι εξελίξεις καταιγιστικές!

Η προβολή έγινε στο θερινό σινεμά Ελληνίς στους Αμπελόκηπους και ο φακός μας απαθανάτισε, μεταξύ άλλων, τον Λεωνίδα Κακούρη, τον Αναστάση Ροΐλό με την σύντροφό του, την Έλλη Τρίγγου, τον Παύλο Ορκόπουλο, τον Κωστή Σαββιδάκη, τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο, τον Νίκο Κουρή, την Μαρία Κίτσου, τον Χρήστο Πλαΐνη, τη Μαρία Κίτσου και φυσικά τους σεναριογράφους.

Η αγαπημένη μας "Βιολέτα" κατά κόσμον Θεοφανία Παπαθωμά ήταν επίσης εκεί και μάλιστα με νέο look, καθώς εμφανίστηκε στο θερινό σινεμά με κατάξανθα μαλλιά!


Εκτός όμως από τους συντελεστές της σειράς, είδαμε κι άλλα πρόσωπα του σταθμού όπως είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κλίμα μεταξύ των συντελεστών των Άγριων μελισσών είναι απίστευτο, έχουν αποκτήσει μεταξύ τους "τρελή" χημεία, ενώ όταν έπεσαν οι τίτλοι αρχής, η Ελένη Καρακάση χειροκρότησε με πάθος και όλοι οι ηθοποιοί μπήκαν στον ρυθμό της με χειροκροτήματα και γέλια!

Όταν δε ολοκληρώθηκε η προβολή, όλοι τους έγιναν μια αγκαλιά.

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο....

21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…
Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα - όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια έξοδο διαφυγής από το ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουν, και αυτή τη φορά, να βγουν αλώβητοι;

Δείτε στη gallery που ακολουθεί όλους όσοι παραβρέθηκαν στη μυστική πρεμιέρα της σειράς Άγριες μέλισσες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved