Συγκινεί η Λιβιτσάνου: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου»
Media

Συγκινεί η Λιβιτσάνου: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου»

H Άντα Λιβιτσάνου μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα για τις καλοκαιρινές φωτιές που προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο σπίτι του πατέρα της, το ζαχαροπλαστείο της και τη συνεργασία με το σύζυγό της, αλλά και τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο.

Αρχικά η ηθοποιός τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι. Κάηκε το πίσω μέρος του σπιτιού του πατέρα μου και παραλίγο να μπει και μέσα. Ήμασταν πολύ τυχεροί. Είναι περίεργα να μπαίνεις και να βλέπεις πόσο κοντά είναι η φωτιά από το σπίτι σου, το σπίτι του πατέρα σου. Ήταν πολύ αγχωτικό που δεν τον άφησαν να πάρει τα ζώα. Το γάτο τον βρήκαμε, το σκύλο μας δεν τον έχουμε βρει, ελπίζουμε να τον βρούμε».

Και πρόσθεσε η Άντα Λιβιτσάνου: «Το μαγαζί ήταν πάντα σαν όνειρο. Ο άνδρας μου και οι φίλοι μας με έπεισαν να κάνω το ζαχαροπλαστείο. Φαντασιώνομαι πάντως ότι ίσως στα γεράματα κάνω ξανά κάτι στην υποκριτική. Αυτή τη στιγμή ε θα άφηνα το ζαχαροπλαστείο ακόμα και αν είχα μια καλή πρόταση για να επιστρέψω τηλεοπτικά».

Η ίδια αποκάλυψε ότι δουλεύει μαζί με το σύζυγό της στο ζαχαροπλαστείο.

Όσον αφορά τις κακοποιητικές συμπεριφορές, είπε: «Σε θέατρο έχω περάσει δύσκολα. Σε κάποια γυρίσματα το κλίμα μπορεί να ήταν σκληρό αλλά μεγαλώνοντας βάζεις τα όριά σου».

Δείτε όλα όσα είπε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved