Ελένη Μενεγάκη: Η στιγμή που λύγισε και έπρεπε να βγει στην εκπομπή!
Media

Ελένη Μενεγάκη: Η στιγμή που λύγισε και έπρεπε να βγει στην εκπομπή!

H Ελένη Μενεγάκη μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα για τους συνεργάτες της, τις δύσκολες στιγμές και δεν δίστασε να αναφέρει μία στιγμή που λύγισε πριν βγει στην εκπομπή της!

Η Ελένη Μενεγάκη πιο αποκαλυπτική από ποτέ, ανέφερε: «Για μένα τα πιο σοβαρά θέματα, είναι θέματα υγείας. Όλα τα άλλα θα βρεις πώς θα σφίξεις τα δόντια και θα δώσεις ένα χαμόγελο. Τίποτα δεν είναι εύκολο»!

Και αποκάλυψε: «Έχει τύχει να κλαίω πριν την εκπομπή, να σκουπίσω τα μάτια μου, να βάλω κολλύριο και να βγω.»!

Όσον αφορά για τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια είπε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Οι συνεργάτες δεν είναι μόνο συνεργάτες. Αν είστε κάθε μέρα μαζί, είναι αδύνατον να μη γίνετε φίλοι. Όλα τα χρόνια στην τηλεόραση ακουμπούσα ψυχολογικά πάνω στους συνεργάτες μου. Όλα μας έχουν συμβεί (προδοσία και αχαριστία) γιατί να μείνουμε όμως εκεί; Δεν θέλω να με μαυρίζω. Αρκετά πράγματα υπάρχουν στην καθημερινότητά μας που να μας μαυρίζουν. Γιατί να μένω σε αυτά;»!

Η Ελένη Μεναγάκη μετά από αρκετά χρόνια μίλησε ανοικτά στην Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση και η στιγμή που λύγισε και δείτε να περιγράφει αυτή τη στιγμή στο παρακάτω απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved