Μόλις Χθες: Δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης βγαίνει από τη φυλακή και όλα έχουν αλλάξει
Media

Μόλις Χθες: Δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης βγαίνει από τη φυλακή και όλα έχουν αλλάξει

Μόλις Χθες: Στο σημερινό επεισόδιο (29/9) της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, δέκα χρόνια μετά, ο Μιχάλης βγαίνει από τη φυλακή. Όλα έχουν αλλάξει.

Η Λουΐζα είναι παντρεμένη με τον Σπύρο και έχει μια κόρη που είναι το μεγάλο της μυστικό. Ο Αχιλλέας είναι πια δικηγόρος και η Μαρία ευτυχισμένη που έχει ξανά τον γιο της ελεύθερο. Ο Μιχάλης όμως δεν θέλει να γυρίσει πίσω στο μέρος που ζουν αυτοί που τον πλήγωσαν. Πιάνει δουλειά αλλού, εκεί όμως θα γνωρίσει την Έλενα, τη μοιραία γυναίκα που θα πέσει επάνω του καθόλου τυχαία. Μια δεξίωση θα γίνει η αιτία να ξαναδεί ο Μιχάλης τη Λουΐζα και τον Σπύρο.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε...

Ο Μιχάλης συλλαμβάνεται και προφυλακίζεται για έναν φόνο που δεν έκανε. Το νέο πέφτει σαν κεραυνός στην οικογένειά του και μυστικά, κρυμμένα για χρόνια, βγαίνουν στο φως. Ο κόσμος της Λουΐζας καταρρέει. Κάποιο συγκεκριμένο μέλος της συντροφιάς θα κάνει τα πάντα για να μην προχωρήσει ο ιατροδικαστής σε νεκροψία. Η Μαρία και ο Αχιλλέας μαθαίνουν ότι ο Μιχάλης φυλακίζεται για ανθρωποκτονία. Ο Σπύρος στήνει το σκηνικό για να ενοχοποιήσει ακόμη περισσότερο τον Μιχάλη. Μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Κεχαγιά, η Λουΐζα μαθαίνει κάτι που θα καθορίσει την υπόλοιπη ζωή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved