Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο χαρακτήρας έφερε πανικό στο twitter και δεν είναι ο Ακύλας
Media

Άγριες Μέλισσες: Αυτός ο χαρακτήρας έφερε πανικό στο twitter και δεν είναι ο Ακύλας

Άγριες Μέλισσες: Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (27-09) ο τρίτος κύκλος της σειράς και στο twitter έγινε πανικός αλλά όχι μόνο για τον Ακύλα Μεγαρίτη. Ποιος χαρακτήρας έκανε άνω κάτω τους χρήστες του twitter από το πρώτο κιόλας πλάνο στη σειρά; Ο λόγος για την τηλεοπτική σύζυγο του Ακύλα, Ζωή Μεγαρίτη, την οποία υποδύεται η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Ακύλα να αποφυλακίζεται και να επιστρέφει στο σπίτι του, οπού για πρώτη φορά είδαμε την οικογένειά του.

Η Ζωή Μεγαρίτη (Μαρκέλλα Γιαννάτου) είναι η σύζυγος του Ακύλα. Μια γοητευτική γυναίκα, η οποία εδώ και χρόνια ζει μέσα σε έναν γάμο που την καταπιέζει και την κάνει να ασφυκτιά. Σύντομα θα βρει παρηγοριά σε έναν άλλον άντρα. Όμως ο έρωτάς της θα μπει στο στόχαστρο και θα αποτελέσει παγίδα τόσο για την ίδια όσο και για τον άνθρωπο που ερωτεύτηκε. Υπερπροστατευτική με τον γιο της, τον Λευτέρη, προσπαθεί να είναι πάντα η φωνή της συμφιλίωσης ανάμεσα σε εκείνον και τον πατέρα του. Ο επικείμενος γάμος της κόρης της με τον Μελέτη δεν τη βρίσκει σύμφωνη, αλλά πάνω απ' όλα την ενδιαφέρει η ευτυχία της κόρης της. Η μετακόμιση της οικογένειας της στο Διαφάνι δεν ήταν στις προτεραιότητές της, αλλά σύντομα θα βρεθεί και η ίδια στο επίκεντρο, καθώς ο άντρας της, ο Ακύλας, θα δημιουργήσει πολλούς εχθρούς.

Δες τα σχόλια στο twitter για τον ρόλο της

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον Ακύλα Μεγαρίτη

Ο Ακύλας Μεγαρίτης είναι ένας εργολάβος, με ισχυρές σχέσεις με την κυβέρνηση των συνταγματαρχών και ιδρυτής της παρακρατικής οργάνωσης των Αβάντων. Εστέτ, καλλιεργημένος, γλυκομίλητος, ένας διπρόσωπος χαρακτήρας, αδίστακτος και εξουσιομανής. Λατρεύει το χρήμα και απολαμβάνει τη θέση και τη δύναμη που του προσφέρει το καθεστώς. Μαθαίνοντας για τον θάνατο του αδερφού του έδωσε υπόσχεση στη μνήμη του να μην μείνει κανένας ατιμώρητος για τον θάνατό του.

Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Αχιλλέα, αλλά και να πάρει την κοινωνική θέση που του αξίζει. Οι αγαστές του σχέσεις με το νέο καθεστώς θα τον καταστήσουν ισχυρό παίχτη και θα τον βοηθήσουν να βάλει μπρος τα σχέδιά του…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved