GNTM: Ανατροπή! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς το μεγάλο φαβαρό Ιάσονας Λάιος
Media

GNTM: Ανατροπή! Ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς το μεγάλο φαβαρό Ιάσονας Λάιος

GNTM: Αυτό που έγινε στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (27/9) σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Το top model Ιάσονας Λάιος που μας είχε άφωνους από την αρχή που μπήκε στο παιχνίδι καθώς δεν το περιμέναμε επειδή έχει ήδη χαράξει τη δική του πορεία και καριέρα στο χώρο, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό για άλλη μια φορά με την κίνηση που έκανε.


Βρέθηκε απέναντι από τους κριτές και μοιράστηκε μαζί τους ένα δίλημμα που είχε. Κάτι που ξάφνιασε τους πάντες όπως επίσης και τους τηλεθεατές που τον θεωρούσαν από την αρχή ένα από τα μεγάλα φαβορί του GNTM 4.


«Έχω ένα μεγάλο δίλημμα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Μου έχει κάτσει μια μεγάλη δουλειά στο εξωτερικό. Μια δουλειά τεράστιας εμβέλειας. Δεν έχω αποφασίσει τι θέλω να κάνω. Θέλω να το σκεφτώ, είναι πολύ δύσκολη απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Ιάσονας Λάιος, ζητώντας εμμέσως πλην σαφώς να αποχωρήσει από το παιχνίδι, αφήνοντας άφωνους φυσικά και τους κριτές οι οποίοι όμως χάρηκαν παράλληλα και για το επίπεδο των μοντέλων που έχουν στο show.

Μία ανάσα πριν μπει στο σπίτι σκέφτηκε να αποχωρήσει για να κυνηγήσει το όνειρό του για άλλη μια φορά, εκτός συνόρων αυτή τη φορά.

Εν τέλει, λίγο πριν την ανακοίνωση των ονομάτων των παικτών που μπήκαν στο σπίτι, ο Ιάσονας είπε πως θέλει να αποχωρήσει.

Δείτε τι ακριβώς έγινε στα βίντεο που ακολουθούν:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved