Άγριες Μέλισσες: Αποθεώθηκε ο Κωνσταντής και η σκηνή με το φανελάκι! Τα απολαυστικά σχόλια
Media

Άγριες Μέλισσες: Αποθεώθηκε ο Κωνσταντής και η σκηνή με το φανελάκι! Τα απολαυστικά σχόλια

Άγριες Μέλισσες: Αν θα ρωτούσε κανείς το τηλεοπτικό κοινό ποιος από τους ήρωες τους έλειψε περισσότερο, η απάντηση με μια φωνή θα ήταν «Κωνσταντής». Κι επειδή τα σπαρταριστό δίδυμο Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη γνωρίζουν ακριβώς την απήχηση που έχει ο Γιάννης Κουκουράκης στο κοινό, έκαναν το θαύμα τους. Μια σκηνή με το Κωνσταντή, το φανελάκι και το γατάκι στην αγκαλιά του, ήταν αρκετή να κάνει πάταγό στο twitter.

Τον αποθέωσαν και με το δίκιο τους!



Ο Κωνσταντής ζει με τον Νικηφόρο στη Λάρισα και, παρ’ όλο που οι σχέσεις τους έχουν εξομαλυνθεί, έρχονται συχνά σε σύγκρουση, λόγω της διαφορετικότητας των χαρακτήρων τους. Ο Κωνσταντής, όμως, περνάει δύσκολα. Από τη μια ο χωρισμός του με τη Δρόσω, από την άλλη η απόρριψη των γονιών του και η διάλυση της φιλίας του με τον Μελέτη τον έχει αφήσει μετέωρο. Πνίγει την πίκρα του στο αλκοόλ, παρά τις προσπάθειες του Νικηφόρου να τον συνεφέρει.

Δες τα σχόλια

Ένα νέο πρόσωπο στη ζωή του μοιάζει να είναι η ιδανική λύση για να ξεπεράσει τη Δρόσω. Μήπως, όμως, καταλήξει στην πιο θανάσιμη παγίδα για εκείνον;
Η Ζωή Μεγαρίτη δεν είχε ερωτικό μπλέξιμο μόνο με τον Δούκα, αλλά και με τον Κωνστα¬ντή, αγνοώντας τη συγγένεια μεταξύ των δύο αντρών. Ο Κωνσταντής μετά τον χωρισμό του με τη Δρόσω και τη μετακόμιση του στη Λάρι¬σα, ανοίγει μαζί με τον Νικηφόρο μια μπουάτ.

Ο πόνος για τον χωρισμό του τον ρίχνει στο ποτό και στους εφήμερους έρωτες με σκοπό να ξεχάσει τη μόνη γυναίκα που αγάπησε και συνεχίζει να αγαπάει.

Το μέλλον θα δείξει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved