Καινούργιου: Ξέσπασε και ζήτησε να μην προβάλλουν στον «αέρα» το θέμα που έπαιζε: «Πάρτε το»
Media

Καινούργιου: Ξέσπασε και ζήτησε να μην προβάλλουν στον «αέρα» το θέμα που έπαιζε: «Πάρτε το»

Super Κατερίνα: Ξέσπασε στον «αέρα» της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Τρίτης (28-09) με αφορμή τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, από το σημείο του σπιτιού που έγινε η δολοφονία στα στα Γλυκά Νερά.

Κι ενώ στο πλάνο της ήδη «έπαιζε» σχετικό απόσπασμα με τις φωτογραφίες, η παρουσιάστρια είπε:

«Το είδα χθες, δεν μπορώ… καταλαβαίνω ότι είναι ένα θέμα συγκλονιστικό όμως με έχει πιάσει η ψυχή μου. Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι υπόλοιποι αλλά δεν με αφορά. Δεν θέλω, δεν με αφορά», είπε ξεσπώντας και εμφανώς αναστατωμένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Υπενθυμίζεται πως ο συζυγοκτόνος είχε προσπαθήσει να στήσει ένα σκηνικό «ληστείας», ισχυριζόμενος ότι οι υποτιθέμενοι ληστές σκότωσαν τη γυναίκα του, αλλά και το σκυλί της οικογένειας, το οποίο «κρέμασαν» στα κάγκελα του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι αντίκρισαν ένα πολύ ακατάστατο σπίτι, το οποίο είχε πεταμένα πολλά πράγματα στο πάτωμα. Με αυτόν τον τρόπο, ο συζυγοκτόνος προσπάθησε να δείξει ότι οι υποτιθέμενοι ληστές έψαχναν για χρήματα μέσα στο σπίτι.

Tο σκηνικό της ληστείας είχε στηθεί από τον ίδιο τον 32χρονο σύζυγο της Καρολάιν, ο οποίος θα συνέχιζε να υποστηρίζει το σενάριο της ληστείας επί 37 μέρες, μέχρι να ομολογήσει ότι δολοφόνησε τη σύζυγο και μάνα του παιδιού του. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συζυγοκτόνος σκηνοθετούσε την ληστεία επί τουλάχιστον 3 ώρες, ανακατεύοντας πράγματα, πετώντας κορνίζες, μαξιλάρια και βιβλία στο πάτωμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved