Η γη της ελιάς spoiler: Κρυφός γάμος στην Αθήνα για Μάνο και Μαρίνα!
Media

Η γη της ελιάς spoiler: Κρυφός γάμος στην Αθήνα για Μάνο και Μαρίνα!

Τα επόμενα επεισόδια από την σειρά «Η γη της ελιάς» θα μας καθηλώσουν καθώς οι εξελίξεις έρχονται η μια πίσω από την άλλη. 

Ο Μάνος και η Μαρίνα επικαλούνται κάποιες δουλειές και φεύγουν μαζί, στα κρυφά, για ερωτικό τριήμερο στην Αθήνα.

Εκεί, ο Μάνος της προτείνει να παντρευτούν κρυφά κι εκείνη, ενώ αρχικά μένει άναυδη, δέχεται να παντρευτούν με πολιτικό γάμο, και οι δυο τους συμφωνούν να το κρατήσουν κρυφό απ΄όλους.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος έχει υποψιαστεί ότι ο Μάνος μπορεί να βρίσκεται με τη Μαρίνα στην Αθήνα και έχει στείλει την Ιουλία στο ανθοπωλείο για να τσεκάρει...


Για πόσο καιρό θα μπορέσει να μείνει αυτός ο γάμος κρυφός;

Ποιος είναι ο Μάνος;

Γιος του Ισίδωρου και διευθυντής στο οικογενειακό ελαιοτριβείο. Η μέρα του γάμου του μετατρέπεται σε εφιάλτη, καθώς η έγκυος, μέλλουσα γυναίκα του, Στέλλα, φτάνει στην εκκλησία νεκρή, αιμόφυρτη πάνω σε μια άμαξα. Η ζωή του ανατρέπεται, αλλά μέσα του υποβόσκει πάντα ο έρωτάς του για τη Μαρίνα, που δεν λέει να ξεπεράσει.

Ποια είναι η Μαρίνα;

Η καλύτερη φίλη της Μυρτάλης. Ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου. Έξυπνη και δυναμική κοπέλα. Ορφάνεψε νωρίς κι έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της. Είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Μάνο, αλλά θεωρεί πως της φέρθηκε άνανδρα κι αρνείται να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Δείτε στο βίντεο το spoiler.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved