Ιάσονας Λάιος: Το απόλυτο φαβορί αποχώρησε από το GNTM! Όλα όσα δήλωσε
Media

Ιάσονας Λάιος: Το απόλυτο φαβορί αποχώρησε από το GNTM! Όλα όσα δήλωσε

Ο Ιάσονας Λάιος αποφάσισε να φύγει οικειοθελώς από το GNTM, αφήνοντας άφωνους τους τέσσερις κριτές.

Ο Ιάσονας Λάιος που τα τελευταία επτά χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο, ήταν ένα από τα φαβορί του «GNTM 4» που θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Όπως είδαμε στo επεισόδιο της Δευτέρας (27/9), το μοντέλο αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς και να μην μπει στο σπίτι του GNTM καθώς είχε μια επαγγελματική πρόταση, την οποία δεν μπορούσε να απορρίψει.

Ο Ιάσονας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (28/09) στην εκπομπή «Breakfast@Star», όπου και μίλησε για την εμπειρία του αυτή αλλά και για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Δεν έχω βρει τον νικητή. Στο GNTM όλα είναι απρόβλεπτα».

Στη συνέχεια τόνισε το πόσο σημαντική ήταν για αυτόν η επαγγελματική πρόταση που του έγινε και τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το GNTM 4:«Δε σου δίνονται τέτοιες ευκαιρίες δεύτερη φορά! Την εταιρεία τη γνωρίζουμε όλοι», ωστόσο δεν έκρυψε το πόσο ήθελε να μπει στο GNTM:«Παρότι είμαι στον χώρο επτά χρόνια, το παιχνίδι ήταν κάτι πολύ διαφορετικό…».

Όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να μην σχολιάσει τους κριτές Δημήτρη Σκουλό, Ζενεβιέβ Μαζάρι, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και Άγγελος Μπράτης.

Δείτε όλα όσα δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Καρτελιά και της Ελίνας Παπίλα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved