Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τις αποκαλύψεις -  Η συνομιλία με την κακοποιημένη 20χρονη  (video)
Media

Σοκαρισμένη η Καινούργιου με τις αποκαλύψεις - Η συνομιλία με την κακοποιημένη 20χρονη (video)

Super Κατερίνα: Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τις εξελίξεις στην υπόθεση σχετικά με τις δυο κακοποιημένες αδερφές από τη Θεσσαλονίκη.

Το πρωί της Τρίτης (5-10) η 20χρονη μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και η παρουσιάστρια δεν πίστευε στα αυτιά της όταν η νεαρή της είπε πως η γιαγιά τους, η μαμά του μπαμπά τους δεν τις ήθελε στο σπίτι.

Για την ώρα εκείνη το μόνο που ζητά είναι να βρίσκεται στο πλευρό της μικρότερης αδερφής της.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η 20χρονη, μιλώντας στο MEGA, κατήγγειλε ότι «ήταν απαίσιοι, η μαμά μου με βίαζε. Μας έχουν καταστρέψει τη ζωή.» Η 15χρονη αδελφή της δήλωσε, «υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι.

‘Οταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλώτσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε».

Μάλιστα, τα δυο κορίτσια ισχυρίστηκαν ότι «δεν ένιωσαν ποτέ την αγάπη της μάνας, όσο κι αν την αποζητούσαν. Μιας μάνας, που καταγγέλλουν ότι τις κακοποιούσε σεξουαλικά, από την ηλικία που τα κορμιά τους άρχισαν να μοιάζουν γυναικεία.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved