Σασμός: Viral ο διάλογος του Παπά-Μιχάλη με την παπαδιά για τα σουβλάκια – Τα απολαυστικά tweets
Media

Σασμός: Viral ο διάλογος του Παπά-Μιχάλη με την παπαδιά για τα σουβλάκια – Τα απολαυστικά tweets

Σασμός: Δυο λεπτά σκηνή με τον παπά και την παπαδιά ήταν αρκετά ώστε να κάνουν χαμό στο twitter. Ο διάλογος του παπά – Μιχάλη με την παπαδιά του, την κυρά Κατερίνα για τα σουβλάκια έγινε viral με τα σχόλια να είναι απολαυστικά!

Η παπαδιά είπε στον παπά πως στο σπίτι τον περιμένει ένα διαιτητικό μενού με βραστά λαχανικά και ο παπάς αντέδρασε. Η παπαδιά στο άκουσμα πως θα έτρωγε ο παπάς σουβλάκια, έκανε πέρα και τη δίαιτα και όλα και ζήτησε ολάκερο το μενού.

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Νικηφόρος απειλεί τον Άγη αλλά η αναμέτρησή τους τον αφήνει αιμόφυρτο και άσχημα χτυπημένο

Η Θοδώρα αναθαρρεί για την επανασύνδεσή της με τον Πέτρο, εκείνος όμως δεν το έχει πάρει τόσο σοβαρά. Η Αργυρώ με τον Αστέρη είναι ευτυχισμένοι μέχρι την στιγμή που εκείνη θα βρει τυχαία κάτι που έχει σχέση με το τραυματικό παρελθόν της.

Ο Μαθιός κι η Βασιλική έρχονται πιο κοντά με αφορμή τον ξυλοδαρμό του Νικηφόρου, η Καλλιόπη όμως έχει αρχίσει να δυσανασχετεί με αυτήν την σχέση. Η Αργυρώ θεωρώντας πως δεν έχει ολοκληρωθεί η θεραπεία της, αποφασίζει να επισκεφθεί μία ψυχολόγο για να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος, όμως η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια και η έκπληξη θα είναι δυσάρεστη και για την ψυχολόγο και για την Αργυρώ.

Δες τα απολαυστικά tweets στη gallery

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Αντώνης και ο Παπα-Μιχάλης έχουν καταλάβει πως ο Μανόλης γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσα λέει σχετικά με τη δολοφονία του Στεφανή. Οι γονείς της Στέλλας αποφασίζουν να μην πουν στην κόρη τους τίποτα για την καινούρια σχέση του Αστέρη, ενώ την ίδια στιγμή η Αργυρώ ομολογεί στη Μαρίνα ότι έχει γνωρίσει κάποιον γεμίζοντάς την χαρά, αλλά και περιέργεια...


Ο Άγης συνεχίζει τον εκβιασμό ζητώντας από την Τζένη να βρεθούν κι άλλη φορά. Ο Νικηφόρος, αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μεταξύ τους, την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η Τζένη σε κατάσταση απελπισίας του εξομολογείται όλα όσα έχουν συμβεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved