Media

Τάσος Κωστής: Η επί 42 χρόνια σύζυγός του και ο καρκίνος που πέρασαν και οι δύο

Gossip-tv Team

O Τάσος Κωστής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα για την επί 42 χρόνια σύζυγό του, τον καρκίνο που πέρασαν και οι δύο, αλλά και τις δυσκολίες στο χώρο της υποκριτικής.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Για εμένα η ομορφιά της ζωής είναι η γυναίκα γενικά, και η γυναίκα μου. Ήρθε η στιγμή που ήμουν ώριμος για να κάνω οικογένεια και βρήκα ένα κορίτσι, όπως τη λέω ακόμα, και έκανα οικογένεια. Είμαστε μαζί εδώ και 42 χρόνια».

Και πρόσθεσε: «Περάσαμε καρκίνο και οι δύο. Πρώτα αρρώστησα εγώ και μετά εκείνη. Όταν συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε, παλέψαμε».

Όσον αφορά αν υπήρξε στιγμή στη διάρκεια της καριέρας του που να «καβάλησε το καλάμι», ο Τάσος Κωστής είπε ότι «Όλοι το καβαλάνε το καλάμι. Ένιωθα ότι κάποιος είμαι. Είχα κάνει επιτυχία και άρεσα στο θέατρο, μέχρι που γύρισα σπίτι μετά από μία πρεμιέρα και μου είπε η γυναίκα μου να κατεβάσω τα σκουπίδια».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάματος τόνισε: «Δεν έχω επιτρέψει να πέσω θύμα ανθρώπων. Βάρεσα τη γροθιά στο μαχαίρι και μάτωσα. Πολέμησα. Αφέντης είσαι όσο στο επιτρέπει ο δούλος σου. Αν το επέτρεπα θα ήμουν δούλος. Δεν το επέτρεψα και είμαστε συνεργάτες».

Και υπογράμμισε ο Τάσος Κωστής: «Πρέπει να ανοίγουν πιο μπροστά τα στόματα. Τόσα χρόνια έχουν γίνει πολλά πράγματα. Γιατί τα επιτρέψατε να γίνουν; Τώρα τι αλλάζει; Αν μιλούσαν τότε δε θα είχαν γίνει τα επαναλαμβανόμενα».

Και υπογράμμισε: «Η στάση μου του να βάζω όρια δε μου στέρησε δουλειές. Κάποιοι με απείλησαν ότι θα με κόψουν από το θέατρο, αλλά τελικά δεν έκαναν τίποτα», πρόσθεσε.

«Μου έχουν κάνει πρόταση για ριάλιτι, μου είπαν φέτος να πάω να χορέψω και αρνήθηκα. Τι να πάω να κάνω; Μεγαλώσαμε. Ούτε να τραγουδήσω θα πήγαινα. Δεν τολμάω. Τα ριάλιτι δεν μου αρέσουν. Μια κλειδαρότρυπα είναι. Καταντούν να είναι ρε-αλήτη σόου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved