Media

Kαταπέλτης ο Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι»

Gossip-tv Team

 

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για την αποχή από την τηλεόραση, γιατί κόπηκε το «τι ψυχή θα παραδώσεις» και για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε η σύζυγος του.

«Αν μου κάνουν πρόταση για την τηλεόραση δεν θα δεχτώ», είπε αρχικά.

Και τόνισε: «Είμαι συνταξιούχος και οι αμοιβές στην τηλεόραση είναι γελοίες και πολλά από τα θέματα είναι γελοία».

«Ακούω πολυδιαφημισμένα πράγματα στην τηλεόραση ανοίγω να δω και είναι μια απελπισία για μένα», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα σίριαλ που κάναμε με τον Αλέξανδρο έκαναν μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης», δήλωσε για τη συνεργασία του με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ξεχωρίζω από σειρές που έχω κάνει τους «Δύο Ξένους», τους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη», είπε για τις αγαπημένες του δουλειές.

«Δεν είχα αντιληφθεί τι γινόταν στα γυρίσματα της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις» πήγαμε μια μέρα και σκοτωνόντουσαν», ανέφερε για το σίριαλ.

«Πάντα έχω το θέατρο ως κατεύθυνση για αυτό δεν πήγα στο «Κάτω παρτάλι. Τον ρολό που θα έκανα τον έκανε ο Τάσος χαλκιάς», αποκάλυψε ο κ. Μποσταντζόγλου.

«Μου αρέσαν οι παλιές παράγωγες, νομίζω ότι τώρα δεν υπάρχει η σωστή αντιμετώπιση. Είμαστε 15 χιλιάδες ηθοποιοί και έχουν κόλλησε σε 50 και αυτοί μόνο ανακυκλώνονται», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Με την Δήμητρα έχουμε βρει τα κουμπιά μας της έχω κάνει πολλές προτάσεις γάμου και εκείνη σε μένα, έχουμε τέτοια πείσματα», δήλωσε για τη σχέση του με τη γυναίκα του και επίσης ηθοποιό Δήμητρα Παπαδήμα.

«Όταν η κόρη μου μας είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με το θέατρο είπα «ωχ τι πάθαμε» ήταν επόμενο με γονείς ηθοποιούς», ανέφερε για την απόφαση της κόρης του να ασχοληθεί με το χώρο.

«Δεν περίμενα τέτοιο πράγμα στο χώρο του θέατρου. Όλοι ξέραμε και κάτι ακούγαμε», τόνισε σχολιάζοντας τις καταγγελίες.

«Όταν έμαθα τι συνέβη στην Δήμητρα αντέδρασα βίαια. Η Δήμητρα πήγε να δει έναν άνθρωπο για μιλήσουν για μια δουλειά και της όρμησε τον πήγα με κλωτσιές και μπουνιές στο σπίτι και ζήτησε συγνώμη», δήλωσε για το πώς αντέδρασε όταν η γυναίκα του του μίλησε για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε.

«Υποθέτω πως μου έχει κοστίσει ότι είμαι χειμαρρώδης καλλιτεχνικά», πρόσθεσε!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved