Media

Η εξομολόγηση της Δήμητρας Παπαδήμα: «Έχασα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών» (Video)

Gossip-tv Team

H Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στην εκπομπή, Πάμε Δανάη για τις δυσκολίες της καραντίνας, τη σχέση της με το σύντροφό της Γιάννη Μποσταντζόγλου, το ελληνικό #MeToo και τα όσα άσχημα έχει βιώσει στο χώρο του θεάματος.

«Στην καραντίνα εγώ ήμουν κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Ο Γιάννης ήταν πιο “ό,τι γίνει”. Η καραντίνα μας μελαγχόλησε πάρα πολύ. Δε μας έφερε πιο κοντά σαν ζευγάρι. Όταν μετά από 30 χρόνια, και μετά από λίμνες, ωκεανούς και φουρτούνες εξακολουθείς να είσαι μαζί με τον άλλο, σημαίνει ότι είστε κοντά πια», είπε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, ανέφερε: «Ούτε κατά διάνοια σκέφτηκα ποτέ οριστικό χωρισμό από το σύντροφό μου. Όλα τα φρούτα έχουν την ίδια γεύση πια. Δε θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί όμως να έχουμε παντρευτεί κιόλας και να μην το ξέρετε. Ο ερχομός της κόρης μας, άλλαξε τη ζωή μας. Εγώ ήμουν πολύ μαμά. Θήλασα 2 ολόκληρα χρόνια, πήγα να πεθάνω από αδυναμία. Όταν μια γυναίκα αφοσιώνεται στο παιδί της, όπως οφείλει, αλλάζει η σχέση του ζευγαριού. Όχι όμως προς το κακό».

Και για την κόρη της δήλωσε: «Με ενόχλησε όταν η κόρη μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τον καλλιτεχνικό χώρο, επειδή ήταν μια μαθήτρια του 19. Θα μπορούσε να γίνει γιατρός. Όταν όμως κάποιος είναι καλλιτέχνης, δεν μπορείς να τον αλλάξει».

Και αποκάλυψε: «Ήμουν κοριτσάκι όταν πέρασα από οντισιόν για να γίνω παρουσιάστρια στο MEGA. Από τότε επικρατούσε όμως το μέσον και ενώ ήμουν καλύτερη όπως έλεγαν, δεν πήρα απάντηση. Έστειλα τότε γράμμα στο διευθυντή του καναλιού και του είπα ότι ζητάνε άλλα πράγματα από εμένα, και δεν με πήρανε. Αργότερα μου έστειλε ο ίδιος μήνυμα και μου είπε “Δήμητρά μου, από τότε ήσουν αντράκι”».

Και πρόσθεσε: «Την ηλικία μου τη λέω τόσες φορές που ο κόσμος θα βαρεθεί να την ακούει. Προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι αυτής της ηλικίας. Κάνω μπότοξ όποτε χρειάζεται. Αισθητική επέμβαση δε θα έκανα».

Όσο για το ελληνικό #MeToo, δήλωσε:«Το χειρότερο συμβάν που βίωσα εντός θεάτρου ήταν το τελευταίο, πριν περίπου 4-5 χρόνια. Πάνω στη σκηνή έγινε ό,τι έγινε. Δεν αποκάλυψα τότε στο σύντροφό μου το συμβάν, γιατί φοβήθηκα. Αργότερα του το είπα. Κάποια στιγμή σκέφτεσαι “Μήπως έδωσα εγώ το θάρρος να μου φερθεί έτσι;”. Έχω χάσει πάρα πολλές δουλειές εξαιτίας εκβιασμών. Το πιο βαρύ ήταν στα 17 μου, σε άλλο χώρο, όπου κατέληξα στο νοσοκομείο με κρίση πανικού. Πλέον άρχισαν να μιλάνε και άνθρωποι από άλλους χώρους, και αυτό είναι θετικό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved