Σασμός: Η Αργυρώ ομολογεί τον έρωτά της στη μητέρα της
Media

Σασμός: Η Αργυρώ ομολογεί τον έρωτά της στη μητέρα της

Σασμός: Όταν η Αργυρώ εκμυστηρεύεται στη μητέρα της πως ο άντρας της ζωής της είναι ο Αστέρης Σταματάκης, η Μαρίνα βγαίνει εκτός εαυτού.

Η Καλλιόπη φτάνει μια ανάσα από το να δει τον Μαθιό να φιλάει τη Βασιλική και ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τη μητέρα και το θείο του.

Η Καλλιόπη θέλει να μάθει ποια είναι η γυναίκα που ξεμυάλισε τον Αστέρη για να τη βρει και να τη διώξει από τη ζωή του. Εκείνος ξέρει πως αν μάθει ότι τα έχει φτιάξει με την κόρη του Βρουλάκη, θα ξεσπάσει κόλαση, ενώ και η Αργυρώ κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα. Καθώς δεν έχει άλλη επιλογή, στρέφεται στη Στέλλα και της ζητά να τον βοηθήσει... Όσο κι αν την πιέζει η μητέρα του, δεν πρέπει να της πει την αλήθεια, γιατί τότε μπορεί να ανοίξει ένας νέος κύκλος αίματος. Όμως τελικά, η Αργυρώ είναι εκείνη που κάνει το μεγάλο λάθος... Εξομολογείται στη δική της μητέρα, τη Μαρίνα, πως έχει σχέση με τον Αστέρη και όλοι μαζί μπαίνουν σε ένα δρόμο που δείχνει να μην έχει επιστροφή... Εκτός εαυτού εκείνη, θυμάται τον πόνο που προκάλεσαν οι Σταματάκηδες στην οικογένειά της και ξεκαθαρίζει στην κόρη της πως η σχέση αυτή πρέπει να τελειώσει. Της θυμίζει τον όρκο που είχε δώσει και απαιτεί από τον ίδιο τον Αστέρη να μείνει μακριά από την Αργυρώ. Οι δυο νέοι, αντιμέτωποι για άλλη μια φορά με το αδιέξοδο του έρωτά τους, απελπίζονται...

Ούτε η γιαγιά Ειρήνη ούτε η Άσπα καταφέρνουν να ηρεμήσουν την Αργυρώ, ενώ και οι προσπάθειες του παπα-Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη πέφτουν στο κενό. Εκείνη η παλιά βεντέτα που οδήγησε τελικά τους πατεράδες και των δύο στο χώμα έχει ορθώσει ανυπέρβλητο τείχος ανάμεσά τους. Αποφασίζουν λοιπόν να μάθουν τι ακριβώς είχε συμβεί πριν ο Βασίλης Σταματάκης σηκώσει το όπλο του και σκοτώσει τον Μάρκο Βρουλάκη, όμως κανένα στόμα στο χωριό δεν ανοίγει.. Παρ όλα αυτά, η Αργυρώ δεν το βάζει κάτω. Προσπαθεί να ανακαλύψει πώς γεννήθηκε το μίσος μεταξύ των δύο οικογενειών, όμως η έρευνά της θα την οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια...

Ο Μανόλης έχει γράψει σε ένα χαρτί το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή και το έχει στείλει στην αστυνομία. Όμως παλεύει ακόμη με τις αμφιβολίες και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του πως έκανε το σωστό. Ενώ, λοιπόν, ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζί με τον Νικηφόρο για το Ηράκλειο, έχει αγωνία για το αν ο παραδόθηκε στην αστυνομία και αν θα συλληφθεί ο Μαθιός. Όταν, λοιπόν, ένα περιπολικό να τους κλείνει το δρόμο για να ζητήσει τα στοιχεία τους, η καρδιά του αρχίζει να χτυπάει πιο δυνατά. Νομίζει πως επιτελούς ήρθε η στιγμή της αποκάλυψης, όμως πολύ σύντομα διαπιστώνει πως κάνει λάθος... Το σημείωμα στο οποίο κατονόμαζε τον ένοχο έχει χαθεί και ο Μαθιός γλιτώνει τη σύλληψη και φτάνει μαζί με τον ανιψιό του, τον Μανόλη στην πόλη.

Βοηθά τα δυο παιδιά να εγκατασταθούν και στη συνεχεία επιστρέφει στο χωριό, έτοιμος να ζήσει κι άλλες στιγμές πάθους με τη Βασιλική. Δεν ξέρει, όμως, ότι τη στιγμή που φιλάει τη γυναίκα που αγαπά, η μητέρα του η Καλλιόπη, φτάνει έξω από το σπίτι της... Αν μετά το χωρισμό του Αστέρη από τη Στέλλα μάθει και για την παράνομη σχέση του Μαθιού με τη γυναίκα του ξαδέρφου του, η οργή της θα παρασύρει τους πάντες. Για την ώρα βέβαια, γλιτώνουν το κακό «α απολαμβάνουν το λίγο χρόνο που έχουν μαζί. Σύντομα, τα παιδιά επιστρέφουν από το Ηράκλειο και μαθαίνουν ότι η αστυνομία έχει ήδη στρέψει τις έρευνες της σε έναν συγκεκριμένο ύποπτο για το φόνο. Όμως, για τον Νικηφόρο υπάρχει μία ακόμα δυσάρεστη έκπληξη: η Τζένη του ανακοινώνει το ενδεχόμενο να φύγει για πάντα στον Καναδά, στους γονείς της. Περιμένοντας να πάρει την οριστική της απόφαση, δέχεται νέο χτύπημα: η αποκάλυψη του φιλιού άμεσα στη μητέρα του και στον Μαθιό θα γκρεμίσει τον κόσμο του, θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μανόλη και θα τον οδηγήσει σε ένα μοιραίο λάθος με ολέθριες συνέπειες.

Πηγή:7 Μέρες TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved