Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος» (Video)
Media

Μαρία Μπακοδήμου: «Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος» (Video)

Καλύτερα δε γίνεται: Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν σήμερα (16/10) η Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο.

«Ο χωρισμός μου από τον Δημήτρη ήταν πάρα πολύ δύσκολος και επώδυνος. Ήταν μία κατάσταση που δε μπορούσε να συνεχιστεί και φαινόταν από την αρχή. Πριν γίνει το πρώτο παιδί, φαινόταν ότι δεν. Ο έρωτας και η αγάπη είναι άλλο πράγμα. Οπότε προχωρήσαμε στο να κάνουμε ένα παιδί. Όταν κάναμε το πρώτο παιδί, ήμουν σίγουρη πως θα χωρίσουμε όπου να ‘ναι.

Τελικά κάναμε και δεύτερο παιδί. Ήταν δύσκολο γιατί ο Δημήτρης ήταν ένας άνθρωπος που τον είχα αγαπήσει και τον αγαπώ ακόμα, με άλλον τρόπο. Λυπήθηκα που τελειώσαμε έτσι. Επειδή είχα τα παιδιά, που ήταν μεγάλος έρωτας και μεγάλη αγάπη, δεν μου ήταν τόσο δύσκολο. Η αλήθεια είναι ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή πάντα. Η σχέση μας έγινε καλή, όταν τα παιδιά μπήκαν στην εφηβεία και άρχισα να αντιμετωπίζω δυσκολίες που δε μπορούσα να διαχειριστώ μόνη μου, οπότε έπρεπε να κάνω μία γέφυρα να ζητήσω βοήθεια από τον άλλον άνθρωπο. Οπότε εκεί πορευτήκαμε παρέα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved