DWTS: Αυτή είναι η βαθμολογία στο πρώτο live - Ποιο ζευγάρι βγήκε πρώτο; (Video)
Media

DWTS: Αυτή είναι η βαθμολογία στο πρώτο live - Ποιο ζευγάρι βγήκε πρώτο; (Video)

DWTS: Το λαμπερό σόου του Star έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής και ήδη πήραμε μια γεύση του τι θα δούμε.

Εκτός από την παρουσιάστρια, Βίκυ Καγιά, στο λαμπερό σόου είδαμε μια δυνατή ομάδα υψηλού επιπέδου χορευτών και με κριτική επιτροπή, που αποτελείται από τέσσερα νέα τηλεοπτικά πρόσωπα, που διαθέτουν πολύχρονη καλλιτεχνική πορεία, τον Στέφανο Δημουλά, τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, την Έλενα Λιζάρδου, τον Jason Roditis. Συμπαρουσιαστής θα είναι ο πολυτάλαντος Λάμπρος Φισφής!

Το χορευτικό show είναι μια ξεχωριστή γιορτή για όλη την οικογένεια, παρέα με 16 λατρεμένα αστέρια από το χώρο του θεάματος και όχι μόνο, που θα διαγωνίζονται κάθε εβδομάδα για φιλανθρωπικό σκοπό σε μια διαφορετική χορογραφία με παρτενέρ επαγγελματίες χορευτές!


Οι 16 celebrities και οι διακεκριμένοι παρτενέρ τους, δούλεψαν με επιμονή, υπέρβαση, ενθουσιασμό και ακολούθησαν με ταπεινότητα και απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες της χορογράφου του «Dancing With the Stars» Τόνια Κόσοβιτς, ώστε να αποδώσουν τις παγκόσμιου επιπέδου χορογραφίες της.

Θα χορεύουν σε ένα υπέροχο πλατό, που δημιουργήθηκε με τις οδηγίες και την αισθητική της εξαίσιας σκηνογράφου Σοφίας Δροσοπούλου. Πρόκειται για ένα σκηνικό κατασκευασμένο από 8 τόνους σιδήρου, μια απαιτητική κατασκευή με έντονη θεατρικότητα!

Ποιοι τα κατάφεραν καλύτερα όμως στο πρώτο live, σύμφωνα με τη γνώμη των κριτών;

Δείτε τις βαθμολογίες στο βίντεο:

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως δεν υπήρξε αποχώρηση αυτή την πρώτη εβδομάδα, αλλά αυτό θα γίνει από την επόμενη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved