Η Στικούδη γέννησε και επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ στο J2US - Η αποκάλυψη on air της Τσιμτσιλή
Media

Η Στικούδη γέννησε και επιστρέφει σε χρόνο ρεκόρ στο J2US - Η αποκάλυψη on air της Τσιμτσιλή

Μπορεί το Σάββατο, 16 Οκτωβρίου να γέννησε η Κατερίνα Στικούδη, όμως συνέχιζε να εργάζεται μέχρι την περασμένη βδομάδα κανονικά στα backstage του J2US.

Πότε επιστρέφει στο show του Alpha;

Η τραγουδίστρια μετά από δώδεκα ευτυχισμένα χρόνια κοινής πορείας με τον Βαγγέλη Σερίφη, γνωστό ως Dj Rico, έγιναν γονείς! Να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν από τρία χρόνια το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου κάνοντας έναν παραδοσιακό γάμο στον τόπο καταγωγής του Βαγγέλη στο Μορφάτι Θεσπρωτίας σε κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών.

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο μαιευτήριο από το βράδυ του Σαββάτου και μάλιστα τα ευχάριστα ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το 4o live του J2US.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής Happy Day αποκάλυψε ότι η Κατερίνα Στικούδη θα επιστρέψει σύντομα στο J2US και συγκεκριμένα ανέφερε: «Ξέρω από την ομάδα του J2US ότι προτίθεται να γυρίσει πολύ σύντομα. Ίσως και στη βδομάδα. Να σπάσει όλα τα ρεκόρ. Έτσι ήθελε. Τώρα αν θα της βγει δεν ξέρω. Αυτή ήταν η αρχική της επιθυμία και πρόθεση. Δε ξέρω αν θα την υλοποιήσει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved