Σασμός spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα που θα δούμε για πρώτη φορά στο αυριανό επεισόδιο;
Media

Σασμός spoiler: Ποια είναι η Ανθούλα που θα δούμε για πρώτη φορά στο αυριανό επεισόδιο;

Ένα ένοχο μυστικό κρύβεται πίσω από τις βεντέτες και το αίμα που έχει χυθεί στην ιστορία που παρακολουθούμε να ξετυλίγεται στον Σασμό και ήρθε η στιγμή για ένα πραγματικά πολύ ενδιαφέρον spoiler

Απόψε (19/10) είδαμε για πρώτη φορά στο τρέιλερ του αυριανού επεισοδίου τη μορφή της Ανθούλας, ενός σκοτεινού προσώπου που έχει στοιχειώσει ένα ολόκληρο χωριό. Η αγωνία και ο τρόμος στο πρόσωπο της Καλλιόπης όταν τη βλέπει μπροστά της -στα αλήθεια ή σε εφιάλτη θα το δούμε αύριο- μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε ποια είναι αυτός ο χαρακτήρας και πόσο σημαντικός είναι στη ροή της ιστορίας.

Η γιαγιά Ρηνιώ αναφέρθηκε την περασμένη εβδομάδα, σε μία κοπέλα που αυτοκτόνησε, την Ανθούλα και έχει αφήσει ξεκάθαρα να φανεί πως είναι το πρόσωπο-κλειδί στην όλη ιστορία. Από εκείνη ξεκίνησαν όλα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Εξαιτίας της έμειναν χήρες η Μαρίνα και Καλλιόπη και φυσικά είναι λογικό οι τηλεθεατές να ανυπομονούν να μάθουν ποια είναι η πραγματική ιστορία της Ανθούλας.

sasmos_alphatv_official_244471207_536509477445986_589152797256845558_n.jpg

Η γιαγιά Ειρήνη είναι η μόνη που γνωρίζει όλη την αλήθεια και όπως είδαμε, και ο παπά Μιχάλης δείχνει να γνωρίζει κάποιες λεπτομέρειες. Η κουβέντα που είχε μαζί του στην εκκλησία όταν είδε την Αργυρώ και τον Αστέρη μαζί έφερε πολλές μνήμες στην επιφάνεια και έπεισε τους τηλεθεατές ότι ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα.

Τα πάντα θα αλλάξουν στο μέλλον όταν θα αποκαλυφθεί ένας απαγορευμένος έρωτας του παρελθόντος που οδήγησε στον πόνο και σε μία σειρά φόνων.

Η γιαγιά Ρηνιώ είπε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται, έκανε λόγο για απαγορευμένο έρωτα και το τραγικό τέλος μίας σχέσης. Επίσης αναφέρθηκε σε έναν ξεχασμένο τάφο που δεν έχει όμως όνομα.

Έναν τάφο που στη συνέχεια έδειξε στην Αργυρώ που όμως μας άφησε να εννοήσουμε ότι ανήκει στην Ανθούλα.

Ποια είναι τελικά η Ανθούλα;

Η Ανθούλα ανήκε στην οικογένεια Σταματάκη αφού αυτό ήταν το επίθετό της, κάτι που σημαίνει ότι είχε συγγένεια με τον Αστέρη Σταματάκη. Ήταν ανιψιά του Βασίλη Σταματάκη η οποία όμως αγάπησε λάθος άνθρωπο. Είχε ερωτευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, τον πατέρα δηλαδή της Αργυρώς, γιο της γιαγιάς Ρηνιώς. Ο Μάρκος όμως ήταν παντρεμένος με τη Μαρίνα. Η Ανθούλα λοιπόν έμεινε έγκυος από τον Μάρκο και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι που είναι ετεροθαλής αδελφός της Αργυρώς και του Πετρή. Κάτι που οι δυο τους αγνοούν.

Όσο για την αυτοκτονία της, προφανώς δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει την κατακραυγή των ανθρώπων του χωριού εφόσον ήταν μία γυναίκα μόνη με παιδί που μάλιστα είχε σχέσεις με παντρεμένο.

Η συνοχή όλων των παραπάνω οδηγούν στη λύση του μυστηρίου για τον λόγο που άνοιξε ο κύκλος αίματος ανάμεσα στους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες. Ο Μάρκος Βρουλάκης έφυγε από σφαίρα του Βασίλη Σταματάκη ο οποίος πήρε το αίμα του πίσω για το άδοξο τέλος της ανιψιάς του.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Πώς ήταν νέα η Όλγα Δαμάνη; Οι σειρές που έχει παίξει και ο ρόλος της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Το πιο δυνατό spoiler μόλις αποκαλύφθηκε! Ένας έρωτας που πέρασε από 40 κύματα θα εκπληρωθεί

Σασμός: Αγνώριστος ο «Παντελής» χωρίς μουστάκι! Ο ρόλος, η καταγωγή και η ηλικία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved