Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Έτσι λύθηκε η παρεξήγηση με την Γερμανού - Δείτε τι έγινε!
Media

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: Έτσι λύθηκε η παρεξήγηση με την Γερμανού - Δείτε τι έγινε!

 Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου, πρωταγωνιστής στη σειρά, Ήλιος ήταν καλεσμένος στο πρωινό και μίλησε για την παρεξήγηση με την Ναταλία Γερμανού και πως αυτή λύθηκε!

Ο 32χρονος ηθοποιός είχε αναφερθεί στην κάμερα του Καλύτερα Δεν Γίνεται για τον Δημήτρη Λιγνάδη και οι δηλώσεις του οι οποίες ήταν μονταρισμένες προκάλεσαν αρνητικά σχόλια από τη Ναταλία Γερμανού και ο ίδιος απάντησε μέσω instagram τονίζοντας ότι πρόκειται για προϊόν κακού μοντάζ.

Ο Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου ξεκαθάρισε: «Όταν δίνεις μια συνέντευξη 35-40 λεπτών και παίζουν 2 λεπτά, είναι λογικό να κοπούν διάφορα. Αυτό που κόπηκε ήταν αυτό για το οποίο αντέδρασε η κ. Γερμανού. Με ρώτησε ο δημοσιογράφος για τον Δημήτρη Λιγνάδη, του είπα ότι τον ξέρω τον άνθρωπο, τον είχα καθηγητή και εμένα προσωπικά δεν μου είχε κάνει τίποτα, αλλά… Από εκεί και πέρα είπα όλες τις θέσεις μου, τα πιστεύω μου. Κόπηκε εκεί το βίντεο και η κ. Γερμανού αντέδρασε».

Και αποκάλυψε: «Η Ναταλία Γερμανού επικοινώνησε μαζί μου, έκανε repost την ανάρτησή μου και μου εγγυήθηκε ότι την εβδομάδα που έρχεται θα παιχτεί ολόκληρο το απόσπασμα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ναταλία Γερμανού: «Είμαι χαζή» - Η επική ατάκα για την ηλικία της (Video)

Αλέξανδρος Παπατριανταφύλλου: «Το παιδί αλλάζει τα πάντα στη ζωή του ήρωά μου»

Ναταλία Γερμανού: Απίστευτη αποκάλυψη! Αυτός είναι ο πασίγνωστος ηθοποιός που της έκανε babysitting

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved