GNTM: Ο Θοδωρής Τσαρούχας αποχώρησε και «έσφαξε με το γάντι» την παραγωγή (Video)
Media

GNTM: Ο Θοδωρής Τσαρούχας αποχώρησε και «έσφαξε με το γάντι» την παραγωγή (Video)

Ο Θοδωρής Τσαρούχας ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το GNTM και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Star, «Breakfast@Star».

Ο 32χρονος δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τον γεγονός πως δεν ακούστηκε ποτέ ο πραγματικός λόγος που δεν του άρεσε το makeover και τόνισε ότι το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει αρκετά περιστατικά στο GNTM!

Αρχικά ανέφερε ο Θοδωρής Τσαρούχας: «Δεν μου άρεσε τόσο το makeover. Δεν ακούστηκε ο λόγος που δεν μου άρεσε. Ακούστηκε μόνο η έκφραση πως μου φαίνεται σαν γυναίκειο. Αλλά, δεν ακούστηκε ποτέ ότι είπα πως μου θυμίζει τη γιαγιά μου που κάθε πρωί έβγαζε τα μπικουτί. Το έβλεπα πάντα στο μυαλό μου σαν το μαλλί που είχε η γιαγιά μου. Μπορεί να είναι και στο μυαλό μου, αλλά νιώθω πως με πιέζει πολύ μαζί με τη γενειάδα που έχω. Χθες δεν ήμασταν καλοί.»!

Και πρόσθεσε: «Τον τελευταίο καιρό ένιωθα πίεση. Έγιναν διάφορα απέναντί μου, δεν ήταν εσκεμμένα απλά ήταν μαζεμένα. Είναι μια πολύ μεγάλη παραγωγή το GNTM, οπότε λάθη θα γίνουν. Δεν το κάνουν επίτηδες, αλλά εγώ επειδή ήταν όλα μαζεμένα πήγα με πολύ κακή ψυχολογία. Ήμουν έτοιμος να φύγω, πριν καν ξεκινήσει το σετ. Μετά έγιναν και άλλα. Δεν έδινα σημασία. Μία φορά θα το καταπιείς, πόσες φορές;»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Πολύ κλάμα στην αποψινή αποχώρηση! Ποιος παίκτης τελικά έφυγε από το παιχνίδι; (video)

GNTM: Οι παίκτες πόζαραν με την Ντορέττα και τον Αργύρη Αγγέλου. Όλες οι φωτογραφίσεις (videos)

GNTM: Αποχώρησε η Ραφαέλα και η Όλγα έβγαλε την «πικρία» της! (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved