H Γη της Ελιάς: Έδωσε το spoiler που περιμέναμε:«Θα συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από την απαγωγή»
Media

H Γη της Ελιάς: Έδωσε το spoiler που περιμέναμε:«Θα συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από την απαγωγή»

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, ο οποίος υποδύεται τον Αλέξη στη Γη της Ελιάς μίλησε για τον ρόλο του και έδωσε το spoiler που όλοι περιμέναμε!

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Τι λες τώρα και όλα ξεκίνησαν στο Θέατρο Τέχνης που σπούδασε και μετά από εκεί του προτάθηκε ο ρόλος του Αλέξη στη «Η Γη της ελιάς», έναν ρόλο αμφιλεγόμενο, σκοτεινό που όπως δηλώνει αρχικά τον άγχωσε και τον παρακίνησε να μελετήσει τους ανθρώπους που πάσχουν από ψυχολογικές διαταραχές.

Στη συνέχεια έδωσε ένα δυνατό spoiler που όλοι περιμένουν

Συγκεκριμένα αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου : «Ο Αλέξης είναι πολύ έξυπνος και χειριστικός άνθρωπος. Πάντα πιστεύει ότι η Μυρτάλη είναι ερωτευμένη μαζί του. Θα συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από την απαγωγή. Ίσως φτάσει την Μυρτάλη στο σημείο να κάνει κακό στον εαυτό της. Ο Αλέξης θα βγει από την ψυχιατρική κλινική και θα υποτροπιάσει».

Και τόνισε ότι είναι τυχερός που δουλεύει με αυτό το κάστινγκ και ειδικά με την Λυδία Κονιόρδου καθώς μαθαίνει πολλά δίπλα της.

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το πόσο άλλαξε η ζωή μου μέσα από τη σειρά. Δουλεύουμε πολύ αλλά η μέρα περνάει γρήγορα γιατί κάνω κάτι που με γεμίζει»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Τι λες τώρα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: Ο απαγωγέας της Γης της Ελιάς, η ηλικία, οι σπουδές και τα περίεργα μηνύματα

Αλέξανδρος Σκουρλέτης: «Δεν έχετε δει τίποτα απ' όσα θα περάσει η Μυρτάλη από τον Αλέξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved