Η Γη της Ελιάς: «Βόμβα» από την Αρετή: Θα γίνει κάτι τραγικό και θα αναστείλει τα σχέδια του Στάθη…
Media

Η Γη της Ελιάς: «Βόμβα» από την Αρετή: Θα γίνει κάτι τραγικό και θα αναστείλει τα σχέδια του Στάθη…

Η Δώρα Χρυσικού, η οποία υποδύεται την Αρετή στη σειρά, η Γη της Ελιάς μίλησε στην εκπομπή του «Τι λες τώρα!» και μεταξύ άλλων έδωσε και αυτή ένα δυνατό spoiler!

Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τις γυναικοκτονίες, τονίζοντας: «Όσο υπάρχει πατριαρχία, όσο υπάρχει τοξική αρρενωπότητα, όσο υπάρχει το κλίμα ότι η γυναίκα είναι κτήμα, εγώ θα λέω τον όρο γυναικοκτονία».

Όσον αφορά τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου είπε: «Θα είμαι σκληρή αλλά δε μπορείς να βρίσκεις δικαιολογία για τους θύτες. Θέλω να είμαι ξεκάθαρη σε αυτό. Δεν μπορείς να εξισώνεις τους θύτες με τα θύματα. Δεν μπορείς να λες ότι είναι ψυχικά νοσούντες. Στιγματίζεις έτσι και τους ανθρώπους που παλεύουν με ψυχικές ασθένειες… Δεν είναι άρρωστοι, είναι τεράστια, τεράστια κατάχρηση εξουσίας αυτό που κάνουν»!

«Ανήκω και εγώ σε μια γενιά ηθοποιών που δυστυχώς η κακοποίηση μας πλασαρίστηκε σα μεγάλη τέχνη» υπογράμμισε!

Και πρόσθεσε: ««Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ήταν ο όποιος καλός ηθοποιός ή μεγάλος θεατράνθρωπος! Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Η Δικαιοσύνη θα κάνει βεβαίως τη δουλειά της, αυτοί οι άνθρωποι όμως θα μείνουν στην ιστορία ως κακοποιητές όχι ως μεγάλοι θεατράνθρωποι.»!

Όσον αφορά τη Γη της Ελιάς, έδωσε το spoiler η τηλεοπτική Αρετή: «Έχω και ένα νέο που θα ενδιαφέρει πολύ τους τηλεθεατές..» είπε η Δώρα Χρυσικού. «Η Αρετή θα μάθει τα μαντάτα από την Χάιδω.. Θα μάθει για την σχέση του Στάθη από την Χάιδω.. Εκεί θα γίνει κάτι πολύ τραγικό που θα αναστείλει τα σχέδια του Στάθη για το διαζύγιο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω έδωσε δυνατό spoiler - Αυτός είναι ο δολοφόνος της κόρης και του άνδρα της

H Γη της Ελιάς: Έδωσε το spoiler που περιμέναμε:«Θα συμβούν πολύ χειρότερα πράγματα από την απαγωγή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved