Συντετριμμένος ο Χαρδαβέλλας από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Έκλαιγε με λυγμούς στην Κουτσελίνη
Media

Συντετριμμένος ο Χαρδαβέλλας από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Έκλαιγε με λυγμούς στην Κουτσελίνη

Αλήθειες με τη Ζήνα: Με λυγμούς έκλαψε ο Κώστας Χαρδαβέλλας όταν πληροφορήθηκε την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά.

Μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το μεσημέρι...

Σε ηλικία 56 ετών έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά σήμερα το μεσημέρι μετά από ραγδαία επιδείνωση που σημείωσε χθες το βράδυ η κατάσταση της υγείας της.


Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη όμως δεν κατάφερε.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είχε κατέλθει στις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ για να στηρίξει την πρόεδρο του κόμματος.

Ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς, τον είχε παντρέψει με τη σύζυγό του, Μαρία Παναγοπούλου, η οποία ήταν στο πλατό εξίσου συντετριμμένη μαθαίνοντας τα νέα.

«Νιώθω έναν σπαραγμό μέσα μου γιατί αυτήν την κοπέλα τη μεγάλωσα σχεδόν λόγω του ότι ο πατέρας της ήταν αυτός που με πάντρεψε και τη γνώρισα από πιτσιρίκα» πρόλαβε να πει ο κ. Χαρδαβέλλας πριν ξεσπάσει σε κλάματα και κλείσει το τηλέφωνο.

«Δεν θα μπορέσει να συνεχίσει. Είναι φορτισμένος γιατί αγαπάει αυτή την οικογένεια και έχει δώσει και ο ίδιος τη μάχη του» είπε η σύζυγός του.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Λίνα Δρούγκα: Με δάκρυα στα μάτια μετέδωσε την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά (Video)

Οι πρώτες δύσκολες ώρες της Γεννηματά: «Πρέπει να αφοσιωθεί στο να κερδίσει αυτή τη μάχη»

Φώφη Γεννηματά: Η μάχη για δεύτερη φορά με τον καρκίνο και η ανακοίνωσή της (photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved