Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά (Video)
Media

Ελένη Μενεγάκη: Συγκλονισμένη από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά (Video)

Ελένη: Η Ελένη Μενεγάκη από την έναρξη της εκπομπής της φυσικά αναφέρθηκε στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που συγκλόνισε τους πάντες.

Να θυμίσουμε πως μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το μεσημέρι, σε ηλικία 56 ετών.


Ήταν 12 Οκτωβρίου όταν η ίδια με ανακοίνωσή της αποκάλυψε ότι θα απέχει από τον αγώνα για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝ.ΑΛ καθώς έπρεπε να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά τον καρκίνο.

Λίγες ώρες πριν είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με κρίση ιλεού με το ιατρικό ανακοινωθέν να τονίζει ότι επρόκειτο για υποτροπή της βασικής της νόσου.

Στη γενναία ανακοίνωση που προέβη η ίδια το ίδιο απόγευμα, έδειχνε αποφασισμένη να βγει και πάλι νικήτρια από τη συγκεκριμένη μάχη όμως δεν κατάφερε.

«Καλησπέρα σας φίλοι μας και καλή εβδομάδα. Δυστυχώς μας πρόλαβαν πολύ πολύ πολύ δυσάρεστες ειδήσεις που όλοι μαζί παρακολουθήσαμε το τελευταίο ημίωρο και αφορά στο ότι έφυγε από τη ζωή η Φώφη Γεννηματά. Εμάς μας ξάφνιασε πολύ αυτό και νομίζω όλο τον κόσμο. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο βδομάδες από τότε που είπε ότι θα σταματήσει από την πολιτική και θα παλέψει να ξεπεράσει αυτή τη μάχη της με τον καρκίνο, ο χρόνος μάλλον κύλισε πολύ γρήγορα για εκείνη», είπε μεταξύ άλλων σήμερα η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένος ο Χαρδαβέλλας από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά - Έκλαιγε με λυγμούς στην Κουτσελίνη

Λίνα Δρούγκα: Με δάκρυα στα μάτια μετέδωσε την είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά (Video)

Οι πρώτες δύσκολες ώρες της Γεννηματά: «Πρέπει να αφοσιωθεί στο να κερδίσει αυτή τη μάχη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved