Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ντυμένη στα μαύρα λύγισε μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά (Photos & Video)
Media

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ντυμένη στα μαύρα λύγισε μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά (Photos & Video)

H Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε στην εκπομπή, Happy Day ντυμένη στα μαύρα και μίλησε για την Φώφη Γεννηματά, την  πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και λύγισε στον αέρα της εκπομπής.

Δυναμική, μαχητική και σύμβολο αξιοπρέπειας και θάρρους, η Φώφη Γεννηματά πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε, αφήνοντας στις 12:04 μμ της Δευτέρας (25/10) την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Η κατάστασή της εξελίχθηκε ραγδαία μέσα σε περίπου δύο εβδομάδες, από την ημέρα που μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ειλεό.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε τη συνάντηση που είχε με την Φώφη Γεννηματά πριν δύο χρόνια και τη συνέντευξη που είχε δώσει στο Happy Day!

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την τότε συνέντευξη και όταν επέστρεψαν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν άντεξε και λύγισε!

«Το βλέπουμε και συγκινούμαστε και για το μήνυμα που δίνει. Είναι πολλά τα σπίτια που δίνουν παρόμοιες μάχες και είναι άδικο να βλέπεις τους ανθρώπους να φεύγουν… εκείνη είδε τη μαμά της να δίνει δέκα χρόνια τη μάχη κι ας την έδινε με θάρρος και δύναμη… Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στα παιδιά της, στον σύζυγό της» είπε συγκλονισμένη η παρουσιάστρια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Ράνια Τζίμα: Λύγισε on air για τη Φώφη Γεννηματά – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Κοσιώνη: Τα συγκινητικά λόγια on air για τη Γεννηματά: «Νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved