Φώφη Γεννηματά: Ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον Λιάνη: «Λιποθυμούσε και έλεγε «όχι ακόμη»»
Media

Φώφη Γεννηματά: Ανατριχιαστική αποκάλυψη από τον Λιάνη: «Λιποθυμούσε και έλεγε «όχι ακόμη»»

O Γιώργος Λιάνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Καλημέρα Ελλάδα και μίλησε για την Φώφη Γεννηματά και αποκάλυψε τις τελευταίες της στιγμές πριν χρειαστεί να μπει στο νοσοκομείο.

Σε συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Γιώργος Λιάνης, για την Φώφη Γεννηματά, η οποία έχασε την ζωή της, νικημένη από τον καρκίνο.

Ο Γιώργος Λιάνης είπε χαρακτηριστικά: «τώρα μπορώ να τα πω, γιατί δείχνουν και τον χαρακτήρα της Φώφης, αυτά που μου έλεγαν στενοί της άνθρωποι: η Φώφη Γεννηματά λιποθυμούσε πριν από λίγες εβδομάδες στις σκάλες, σηκωνόταν όρθια και έλεγε “όχι ακόμη, όχι ακόμη” και συνέχιζε την δραστηριότητα της. Αυτό πολλαπλασιάζει το θάρρος της και την απόφαση για το πότε έλαβε τις αποφάσεις της, όταν δεν θα διασαλευόταν η διαδικασία στο ΚΙΝΑΛ. Αυτά δεν είναι γνωστά».

Και πρόσθεσε: «περίμενε την στιγμή για να αποχωρήσει, ώστε να μην διασαλεύσει την ενότητα στην παράταξη. Μπήκε μπροστά ως εγγυητής αυτής της ενότητας, αφού δρομολόγησε τις εξελίξεις για την διαδοχή της και εν συνεχεία, γνωρίζοντας από πριν την κατάσταση της, αποσύρθηκε, δηλώνοντας ότι θα είναι εκεί για να εγγυηθεί την ενότητα. Είναι ‘άνανδρο’ κάποιοι υποψήφιοι, αφότου αυτή η γυναίκα έκανε και είπε αυτά, να κινούνται με ‘σύνθημα’ ότι εκείνοι εγγυώνται την ενότητα της παράταξης».

Διαβάστε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ντυμένη στα μαύρα λύγισε μιλώντας για την Φώφη Γεννηματά (Photos & Video)

Ράνια Τζίμα: Λύγισε on air για τη Φώφη Γεννηματά – Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της

Κοσιώνη: Τα συγκινητικά λόγια on air για τη Γεννηματά: «Νιώθω ότι αυτό είναι ένα κακόγουστο αστείο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved