Μαρία Κανελλοπούλου: Έκλαιγε με λυγμούς on camera - Το περιστατικό που τη συγκίνησε!
Media

Μαρία Κανελλοπούλου: Έκλαιγε με λυγμούς on camera - Το περιστατικό που τη συγκίνησε!

Η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για τη καριέρα, την οικογένειά της, τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου και ξέσπασε σε λυγμούς στην κάμερα του Πάμε Δανάη όταν μίλησε για ένα περιστατικό.

«Η θεατρική παράσταση Τζεμ είναι ένα γλυκό έργο που περιέχει όλα όσα και η αληθινή μας ζωή», δήλωσε η ηθοποιός για την θεατρική παράσταση που συμμετέχει.

Από τις τηλεοπτικές μου συνεργασίες θυμάται τη σειρά «Τι ψυχή θα παραδώσεις» η οποία είχε και άδοξο τέλος. Η ίδια λέει: «Η σειρά έκανε τρελά νούμερα, 53% στο πρώτο επεισόδιο. Ο ρόλος μου ήταν εξαιρετικός».

Μίλησε και για τη Νατάσα Μανίσαλη η οποία ήταν σχέση ζωής όπως δηλώνει, «νόμιζα ότι ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα πάθει κάτι, ήταν τόσο ζωντανός άνθρωπος. Ήταν για μένα ο ορισμός της απώλειας». Αναφέρει πως δεν θα θυσίαζε ποτέ μια σχέση αγάπης για την καριέρα της, ενώ το ότι δεν παντρεύτηκε πιστεύει πως ήταν κάτι το τυχαίο.

Τονίζει πως αν και δεν έχει δικά της παιδιά , νιώθει τα ανίψια και τα εγγόνια της ως τέτοια, όπως και τους μαθητές της και περιέγραψε ένα περιστατικό με τον ανιψιό της και πόσο την αγαπά που λύγισε στην κάμερα του Πάμε Δανάη.

Η ίδια ανέφερε πως έπεσε από τα σύννεφα σχετικά με το μέγεθος όσων αποκαλύφθηκαν στο χώρο του θεάματος. «Εμάς τις γυναίκες ειδικά πρέπει να μας κάνει πολύ αυστηρές και παρούσες όλο αυτό. Οι πολύ σοβαρές υποθέσεις έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό που έγινε όμως, έβαλε όλα τα πράγματα σε ένα τσουβάλι. Δεν είναι όλα τα αδικήματα ίδια ούτε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι» επισήμανε. Αποκάλυψε δε πως κατά τη διάρκεια της καριέρας της διαχειρίστηκε άσχημες καταστάσεις με αξιοπρέπεια

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Κανελλοπούλου: Τα συγκινητικά λόγια για τον θάνατο της φίλης της και ηθοποιού Νατάσας Μανίσαλη

Ήλιος: Μαρία Κανελλοπούλου: «Στοίχημα της Μαργαρίτας η τιμωρία των δολοφόνων του άντρα της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved