Σασμός: Ο Μαθιός και η Βασιλική φιλήθηκαν παθιασμένα και το Twitter πήρε φωτιά! (photos)
Media

Σασμός: Ο Μαθιός και η Βασιλική φιλήθηκαν παθιασμένα και το Twitter πήρε φωτιά! (photos)

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, ο Μαθιός γλίτωσε τη σύλληψη από την αστυνομία, καθώς το σημείωμα του Μανόλη με το οποίο κατονομάζει τον ένοχο, χάθηκε και έτσι ο Μαθιός έφτασε ανενόχλητος στο Ηράκλειο μαζί με τον Νικηφόρο και τον Μανόλη.

Η Μαρίνα από την άλλη δεν άκουγε κουβέντα: Ζήτησε από τον Αστέρη να μείνει μακριά από την κόρη της θυμίζοντας σ’ εκείνον το κακό που τους έχει κάνει η οικογένειά του και στην Αργυρώ τον όρκο της.

Ούτε η γιαγιά Ειρήνη, ούτε και η Άσπα μπόρεσαν να παρηγορήσουν την Αργυρώ, ενώ η προσπάθεια του παπά Μιχάλη να δώσει κουράγιο στον Αστέρη έπεσε στο κενό. Καθώς ο Διονύσης παρασύρει ολοένα και πιο βαθιά τον Κώστα στο κύκλωμα αρχαιοκαπηλίας, Πέτρος και Σεμίνα συναντήθηκαν και πάλι.

Παρά τις προσπάθειες του Πέτρου όμως, η Σεμίνα δεν του υποσχέθηκε να τον ξαναδεί. Παράλληλα, η Σεμίνα ανακάλυψε κάτι ύποπτο στα πράγματα του Διονύση.

Ο Μαθιός επέστρεψε στο χωριό έτοιμος να ζήσει λίγες κρυφές στιγμές ευτυχίας με την Βασιλική. Καθώς φιλιούνταν παθιασμένα, όμως, η Καλλιόπη έφτασε έξω από το σπίτι, και ο έρωτάς τους κινδύνευσε να μην παραμείνει και τόσο κρυφός…!

Το παθιασμένο αυτό φιλί του Μαθιού με τη Βασιλική, ξύπνησε μνήμες και στους δυο από το παρελθόν. Τότε που ήταν πολύ ερωτευμένοι και ήταν έτοιμοι να ζήσουν τη ζωή τους μαζί. Η απόφαση όμως της Βασιλικής να δεχτεί τον άντρα που της προξένευαν οι θείοι της που την είχαν μεγαλώσει, τον Στεφανή, άλλαξε για πάντα τη μοίρα τους.

Ο Μαθιός, παρά τις προσπάθειές του να την "κλέψει" και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, δεν τα κατάφερε και αναγκάστηκε να ζει μια ζωή με την ελπίδα ότι θα ξαναείχε τη Βασιλική δική του. Ο έρωτάς του για εκείνη δεν έσβησε ποτέ. Και αυτός ο έρωτας τώρα, όπως παρακολουθούμε, είναι έτοιμος να πάρει φωτιά. Μόνο που κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει και τους δύο όλο αυτό.

Δείτε παρακάτω καρέ καρέ το παθιασμένο τους φιλί:

Το πάθος με το οποίο φιλήθηκαν στη συγκεκριμένη σκηνή η Βασιλική και ο Μαθιός έκανε το Twitter να πάρει φωτιά. Αξίζει να δείτε παρακάτω κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια των χρηστών για τη συγκεκριμένη δυνατή σκηνή του αποψινού επεισοδίου:

Διαβάστε επίσης:

Σασμός spoiler: Αναπάντεχη εξέλιξη! To δραματικό παρελθόν της Ανθούλας στοιχειώνει Αστέρη και Αργυρώ

Τζομπανάκη: Δε φαντάζεσαι πώς τη φωνάζουν στην Κρήτη! Ο ρόλος της Καλλιόπης και το δυνατό spoiler

Σασμός: Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Αλικάκου για τον ερχομό της κόρης του: «Είναι πανέμορφη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved