Media

Συγκινεί ο Γιώργος Καραμίχος: «Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Καραμίχος μιλά στην εκπομπή «Ελένη» για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο Λος Άντζελες, τη δουλειά του, αλλά και για τη σχέση που έχει με τα παιδιά του!

Αρχικά ανέφερε: «Έμεινα εννέα χρονιά στο Λος Άντζελες, γύρισα γιατί είχαν παγώσει τα πάντα στην Αμερική».

Και τόνισε: «Το πρώτο φαγητό που έφαγα με το που ήρθα στην Ελλάδα, ήταν τα γεμιστά»!

Και συνέχισε ο Γιώργος Καραμίχος μιλώντας για τις δυσκολίες που βίωσε στην Αμερική: «Στην αρχή ήταν δύσκολα, ζορίστηκα, χρειαζόταν να κάνω διάφορες δουλείες για να επιβιώσω. Υπήρχαν μέρες που δεν είχα ένα δολάριο να πάρω ένα σάντουιτς».

«Έχω δει τον πατέρα μου να γονατίζει στο χωράφι, όταν έριχνε χαλάζι και κατέστρεφε τη δουλειά ολοκλήρου χρόνου», υπογράμμισε.

«Ο «Συμβολαιογράφος» είναι η πρώτη μου σκηνοθεσία», ανέφερε. «Ξεκινάει στο Λος Άντζελες η παράσταση «τα απομνημονεύματα του Μακρυγιάννη» οπού έχω κάνει τη διασκευή», δήλωσε στην εκπομπή, Ελένη στο Mega! «Ο γιος μου προτιμάει να μένει στην Ελλάδα, δεν το συζητάει να γυρίσει πίσω» και ανέφερε πως αποφύγει να βλέπει με τα παιδιά του τον εαυτό μου στη τηλεόραση» «Για το γιο μου θέλω να είμαι μπαμπάς, όχι αυτός που αναγνωρίζουν οι άλλοι. Με την κόρη μου για χρόνια δεν ήταν εύκολη η σχέση μας, τώρα είναι εξαιρετική», εξομολογήθηκε.

«Μια δυο φορές ήμουν κοντά στο γάμο, τελευταία στιγμή δεν προέκυψε», αποκάλυψε ο ηθοποιός. «Μου πήρε χρόνια να συνδεθώ με την ευαισθησία μου και να αφεθώ, είχα θέμα δεν μπορούσα να κλάψω εύκολα στη ζωή μου», δήλωσε για την εαυτό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του Mega, Ελένη!

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Καραμίχος: «Είναι αβάσταχτο να μη βλέπεις το παιδί σου, έχω ζήσει τον πόνο»!

Καραμίχος-Βαΐτσου: Η ζωή τους στην καραντίνα και η αυτογνωσία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved