«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος
Media

«Πάγωσε» η Μενεγάκη:Η οικογένεια του Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στη Νικολούλη. Δεν είχε αίσιο τέλος

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν η Δώρα Αναγνωστοπούλου η οποία μίλησε για την εκπομπή της που έχει την Αγγελική Νικολούλη αλλά και τον… Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και η οικογένειά του είχε απευθυνθεί για μία υπόθεση στην δημοσιογράφο και στην εκπομπή Φως στο Τούνελ!

Αν υπάρχει μια Ελληνίδα ρεπόρτερ που έχει πολλές ιστορίες να αφηγηθεί αυτή είναι αναμφίβολα η Αγγελική Νικολούλη. Οι ιστορίες της είναι σκοτεινές, ποτισμένες με αίμα, αγωνία, άγρια ένστικτα. Υποθέσεις που θέλησε να εξιχνιάσει, υποθέσεις που την στοίχειωσαν μέχρι να φτάσει στην αλήθεια .

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου στο MEGA STORIES την Τρίτη 9 Νοεμβρίου συναντά την Αγγελική Νικολούλη και επιχειρεί να φωτίσει και την δική της προσωπική ιστορία.

Η Δώρα λοιπόν μίλησε για αυτή τη συνάντηση και αποκάλυψε τον λόγο που θα είναι καλεσμένος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε ότι δεν ήξερε ότι είναι καλεσμένος της.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είπε στην Ελένη: «Ήθελα πολύ καιρό να την κάνω αυτή την εκπομπή. Η Αγγελική είναι ένα φαινόμενο! Ο Ουγγαρέζος είχε μία προσωπική εμπειρία… την διηγείται, ένα μέλος της οικογένειάς του είχε εξαφανιστεί και η οικογένειά του είχε μιλήσει στην Αγγελική, είχε απευθυνθεί στην Αγγελική αλλά η υπόθεση δεν είχε δυστυχώς αίσιο τέλος»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω από την εκπομπή του Mega, Ελένη με την αποκάλυψη της δημοσιογράφου!

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» ο Φάνης Μουρατίδης με την ερώτηση της Μενεγάκη «Είμαι Πόντιος, η πληροφορία έρχεται αργά»!

Μενεγάκη: Η περιπέτειά της: «Πήγαμε στην Ανάβυσσο! Τι περάσαμε… Η Μαρίνα κολυμπούσε ώρα με τον Μάκη»

Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα που έστειλε on air στον γιο της, Άγγελο ανήμερα της γιορτής του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved