Media

Χάρης Ρώμας : «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί» (Video)

Gossip-tv Team

Ο  Χάρης Ρώμας, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» για το  #metoo αλλά αποκάλυψε ότι η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος, αλλά έχασε το παιδί.

«Βεβαίως και έχω δεχθεί εκμετάλλευση για να πάρω έναν ρόλο και το αντιμετώπισα. Και μία και δύο και τρεις φορές. Μην κοιτάς τώρα που είναι το metoo, o καθένας προσπαθούσε και τότε να βρούμε τον τρόπο να το αντιμετωπίσουμε. Μου έκαναν ανήθικη πρόταση για να πάρω έναν ρόλο στην οντισιόν. Δεν το είχα καταλάβει, το έκανε κατ’ ιδίαν, Ήμουν μικρός και όπως βλέπω και σήμερα μικρά παιδιά, το θεωρώ αυτό έγκλημα»

«Σε μένα έγινε πρόταση να κοιμηθούμε μαζί για να πάρω τον ρόλο και δεν τον πήρα. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης δεν είναι εν ζωή τώρα και είναι πάρα πολύ καλός. Αυτός το έκανε με ευγένεια, άλλος το έκανε προσπαθώντας να μου πιάσει και το γόνατο. Ήμουν όμως και δυο μέτρα άντρας, ένα κοριτσάκι; Την άλλη την πέταξε από το αυτοκίνητο».

Και αποκάλυψε στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή, Mega Καλημέρα: «Έπρεπε να κάνω μια επανάσταση και αυτή ήταν ο γάμος. Ερωτεύθηκα και παντρέτηκα σε ηλικία 24 ετών. Άμα τύχαινε, μπορεί και να γινόταν η η οικογένεια. Το σύμπαν πάντως δεν ήθελε γιατί οι δρόμοι μου ήταν άλλοι οπότε καλύτερα που έπρεπε να τελειώσει όταν το συνειδητοποίησα. Είχε μείνει έγκυος ο σύζυγος μου αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός παιδιού μεγάλου, σχεδόν 35 χρονών γιο θα είχα»!

Δείτε όλα όσα είπε!

Διαβάστε επίσης:

Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός: Ποιους είδαμε στην πρεμιέρα της παράστασης; (Photos)

Ο Χάρης Ρώμας στο gossip-tv:Η νέα σειρά, η θεατρική πρεμιέρα και η καυστική άποψή του για τα ριάλιτι

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved