Media

Άκης Τσοχατζόπουλος: Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο-Η καταγγελία και η συγγνώμη στη γυναίκα του

Gossip-tv Team

Το Πρωινό πρόβαλε πρώτη φορά ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου που μιλά για την κόντρα με τη γυναίκα του και ζητά συγγνώμη από την γυναίκα του, Βίκυ Τζοχατζοπούλου.

Οκτώ μήνες πριν από τον θάνατό του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ακούγεται να μιλά για την κόντρα με την οικογένειά του και το εν λόγω απόσπασμα που προβλήθηκε στο Πρωινό

Συγκεκριμένα είπε: «Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.»!

Και πρόσθεσε: «Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το bullying και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου»!

Δείτε το ανατριχιαστικό ντοκουμέντο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Άκης Τσοχατζόπουλος: Συντετριμμένη η Βίκυ Σταμάτη στο μνημόσυνο 40 ημερών από τον θάνατό του!

Τσοχατζόπουλος: Το δημόσιο «αντίο» της συζύγου του και η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved