Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μαθιό και σοκάρεται - Δες την επίμαχη σκηνή
Media

Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μαθιό και σοκάρεται - Δες την επίμαχη σκηνή

Σασμός: Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς που θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα (15/11) θα δούμε την Καλλιόπη να πιάνει στα πράσα Βασιλική και Μαθιό.

Ούτε η ίδια δεν το περίμενε κάτι τέτοιο όπως και κανείς άλλος άλλωστε στο χωριό και όταν τους είδε με τα μάτια της σοκαρίστηκε! Η Βασιλική ήταν ένα από τα πρόσωπα πάσης υποψίας και ουδείς περίμενε ότι θα έχει σύντροφο, πόσω μάλλον λίγο καιρό μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Στεφανή.

Στο τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης (11/11) είδαμε τα πρώτα πλάνα και ένα μέρος της σκηνής και μείναμε με το στόμα ανοιχτό, όπως έμεινε και η Καλλιόπη που ούτε στους πιο τρελούς εφιάλτες της δεν θα μπορούσε να δει τον γιο της να έχει σχέση με τη Βασιλική.

Οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές και ένα είναι το μόνο σίγουρο! Το κοινό δεν μπορεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα που θα προβληθεί το νέο επεισόδιο.

Αν κρίνουμε και από τα σχόλια που διαβάσαμε στο Twitter, οι τηλεθεατές θέλουν και Παρασκευή τον «Σασμό» αλλά και μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδιο σε καθημερινή βάση καθώς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και μετά το τέλος κάθε επεισοδίου μένουν σε «αναμμένα κάρβουνα».

Δες τη σκηνή με την Καλλιόπη να πιάνει επ' αυτοφώρω Βασιλική και Μαθιό στο βίντεο που ακολουθεί:

Δες το απόσπασμα:

Τι θα δούμε τη Δευτέρα...

Η Αργυρώ επιστρέφει στο πατρικό της, οι σχέσεις της ωστόσο με τον Πέτρο είναι τεταμένες. Αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτά της με τον Αστέρη, αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους.

Οι υποψίες της Καλλιόπης για τη Βασιλική μοιάζουν να κατευνάζονται, καθώς η τελευταία ετοιμάζεται να πάει στο Ηράκλειο για να δει το Νικηφόρο. Η σχέση του Πέτρου και της Σεμίνας κλονίζεται, ενώ ο Παντελής ενημερώνεται για το παιχνίδι που τους έπαιξε ο Γιώργης.

Μαρίνα και Αστέρης βρίσκονται αντιμέτωποι, ενώ ο Μαθιός ζει μια βραδιά πάθους με τη Βασιλική. Η παράνομη σχέση τους, όμως, θα γίνει γνωστή με τραγικό τρόπο στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο, και οι συνέπειες θα είναι ολέθριες…

Δες επίσης:

Σασμός: Ο γιατρός έβγαζε φωτό στο νεκροταφείο και οι τηλεθεατές τον στέλνουν στο... GNTM

Σασμός: Το επεισόδιο δεν έχει ξεκινήσει και οι τηλεθεατές είναι ήδη έξαλλοι με τον Αστέρη

Σασμός: Έξαλλος ο Μαθιός με την ερώτηση του Φραγκιαδάκη για τη Βασιλική

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved