Media

Μαρία Καβογιάννη: Η σχέση με την κόρη της, η συνεργασία με τον Παπακαλιάτη και η φιλία με την Βανδή

Gossip-tv Team

Η Μαρία Καβογιάννη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τη συνεργασία με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, τη σχέση με την κόρη της, τη φιλία με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και για το metoo!

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Είμαι πολύ υπερήφανη και χαρούμενη που είμαι το πρόσωπο καμπάνιας καλλυντικών. Ο άνθρωπος είναι πλασμένος να αντιμετωπίζει τα πράγματα όπως τους έρχονται σε κάθε ηλικία»!

Και πρόσθεσε: «Αν γύριζα τον χρόνο πίσω νομίζω πάλι τα ίδια θα έκανα»!

Η ηθοποιός δήλωσε: «Περάσαμε αριστούργημα στα γυρίσματα της σειράς, είναι ευλογιά που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με διάλεξε»!

Για το ελληνικό metoo είπε: «Ευτυχώς στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει βίαιες συμπεριφορές. Είναι πολύ σημαντικό που οι γυναίκες και όλοι οι αδύναμοι άνθρωποι μπόρεσαν να μιλήσουν, να το φωνάξουν και να δικαιωθούν».Και υπογράμμισε: «Με χαροποιεί που όσο περνούν τα χρονιά αλλάζουν και οι ρολόι. Οι μεγάλοι ρολόι είναι πολύ ουσιαστικοί».

Όσον αφορά τους ρόλους της, δήλωσε: «Είμαι πολύ αυστηρή κριτής του εαυτού μου. Είναι συγκινητικά τα σχόλια, όταν μας λένε πως δεν ήταν καλά ψυχολογικά και μας έβλεπαν στις σειρές και έπαιρναν χαρά. Ακόμα με φωνάζουν με ονόματα ρολών. Με χαροποιεί γιατί αυτοί οι ρολόι δεν πεθαίνουν ποτέ. Συνήθως κοινά και Ασπασία με λένε».

Και συμπλήρωσε: «Όλοι οι ρολόι ήταν αγαπημένοι. Τα «Εγκλήματα» και το «Dolce Vita» είναι από τα πιο σπουδαία που σκεφτόμαστε».

Μάλιστα αποκάλυψε: «Πριν την υποκριτική εργαζόμουν ως δασκάλα σε σχολείο»!

«Η κόρη μου που είναι ψυχολόγος με βοηθάει με τις συμβουλές της, πολλές φορές μου δίνει και λύσεις», δήλωσε για τη σχέση με την κόρη της.

Η ίδια αναφέρθηκε και στη φίλη της Δέσποινα Βανδή και στις μαγειρικές της ικανότητες «η Δέσποινα Βανδή είναι τρομερή μαγείρισσα. Κάθε τι που κάνει είναι μοναδικό».

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνω μονιμά στο Πήλιο, όχι μονή μου όμως, με τους φίλους και τον σύζυγο μου», τόνισε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα.

Δείτε παρακάτω την κόρη της!

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη: Η προσωπική χάρη που ζήτησε από τον Παπακαλιάτη - Άφωνη με την έκπληξη on air του ηθοποιού!

Ελένη Μενεγάκη: Παρακολουθεί Μέλισσες και αποκάλυψε ποια πρωταγωνίστρια θέλει στο πλατό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved