Η εξομολόγηση του Αϊβάζη: «Το συγκλονιστικό ήταν ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος που ήταν δίπλα μου»
Media

Η εξομολόγηση του Αϊβάζη: «Το συγκλονιστικό ήταν ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος που ήταν δίπλα μου»

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή, Τι λες τώρα για την περιπέτεια που βίωσε με τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης Αϊβάζης ανέφερε: «Είμαι σιδερένιος μετά από 7 μέρες στο νοσοκομείο και 7 μέρες ανάρρωση. Είναι πολύ ύπουλος ο ιός κι είμαστε πολύ μικροί για να τον αντιμετωπίσουμε. Έπαιζα αγώνα handball και μετά κατάλαβα πως δεν πάει κάτι καλά. Δευτέρα βράδυ ξεκίνησαν τα συμπτώματα και πήγα στο νοσοκομείο. Ήταν πονοκέφαλος, δέκατα. Μετρήσαμε με οξύμετρο και το οξυγόνο είχε πέσει πάρα πολύ. Δυσκολευόμουν να αναπνεύσω»!

Και πρόσθεσε ο ηθοποιός: «Ήμασταν έξι άτομα. Την πρώτη μέρα δεν κοιμάσαι καθόλου και προσπαθείς να συνειδητοποιήσεις τι συμβαίνει και την επόμενη γνωρίζεις τους ανθρώπους εκεί. Συγκλονιστικά πράγματα και πιο συγκλονιστικό ότι διασωληνώθηκε άνθρωπος, που ήταν δίπλα μου. Ήταν καλύτερα και μετά από δύο ώρες χειροτέρευσε η κατάστασή του. Ο covid είναι πολύ ύπουλος, μέσα σε δύο ώρες μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Πήρε τους δικούς του και μίλησε και μετά τον διασωλήνωσαν. Κανένα κρεβάτι δεν μένει κενό παραπάνω από μισή ώρα από την στιγμή που θα φύγει κάποιος…»!

Και κατέληξε λέγοντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Αγχώθηκα πάρα πολύ όταν νόσησε η Μαρία και το παιδί. Είμαι πολύ τυχερός που εμβολιάστηκα, δεν ξέρω τι θα μπορούσα να είχα πάθει αν ήμουν ανεμβολίαστος. Οι υπόλοιποι στα γύρω κρεβάτια ήταν όλοι ανεμβολίαστοι»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονίζει ο Αϊβάζης: «Ένας άνθρωπος ήταν δίπλα μου, μιλάγαμε και μέσα σε 2 ώρες διασωληνώθηκε»

Συγκλονίζει η Μαρία Κορινθίου: «Πήρε τηλέφωνο και είπε σε χαιρετώ γιατί δεν ξέρω αν σου μιλήσω ξανά»

Η Μαρία Κορινθίου και η κόρη της ξεπέρασαν τον κορονοϊό - Η ανάρτηση της ηθοποιού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved