Μενεγάκη: Είδε την Λάουρα στο πλατό και δεν την αναγνώρισε:«Δεν της είπα ούτε γεια, δεν την γνώρισα»
Media

Μενεγάκη: Είδε την Λάουρα στο πλατό και δεν την αναγνώρισε:«Δεν της είπα ούτε γεια, δεν την γνώρισα»

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό και δεν αναγνώρισε την Λάουρα, η οποία βρισκότανε από την έναρξη κιόλας στο πάνελ της εκπομπής, Ελένη! Τι συνέβη όμως;

Από την εκπομπή σήμερα (16-11) λείπει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων, και αποφάσισαν να φέρουν ένα πρόσωπο ώστε να εμπλουτίσουν την παρέα τους κι αυτό το πρόσωπο δεν ήταν άλλο από την Λάουρα. Η Ελένη, λοιπόν, μπαίνοντας στο πλατό δεν την αναγνώρισε και δεν την χαιρέτησε καν.

«Σήμερα λόγω της απεργίας δεν έχουμε τον Θοδωρή μαζί μας και σκεφτήκαμε να φέρουμε έναν άνθρωπο ακόμη, φέραμε λοιπόν ένα κορίτσι το οποίο μπαίνοντας μέσα δεν του είπα ούτε «γεια». Ήρθα, έκατσα, μου έβαζαν τα μικρόφωνα… την κοιτούσα, την ξανακοιτούσα… τίποτα κι έλεγα ποια είναι αυτή και αμέσως μετά είπα… η Λάουρα. Καλά χάνεται και το μυαλό μου αλλά να ξέρεις δεν σε γνώρισα», της είπε.

Δες το απόσπασμα

Και πώς να την αναγνωρίσει αφού η Λάουρα εκτός από τα κιλά που έχει χάσει, άλλαξε και τα μαλλιά της κι έγινε άλλος άνθρωπος.

Η ίδια είχε μιλήσει παλιότερα για το πώς έχασε τα 13 κιλά σε 1,5 μήνα: «Πήγα σε ένα ιριδολόγο στη Γερμανία, ο οποίος δεν ήξερε τίποτα για μένα. Κοίταξε την ίριδα του ματιού μου και μου είπε ''έχεις το τάδε μικρόβιο στο έντερο''. Σου δίνει ομοιοπαθητικά και σου δίνει μια διατροφή ειδική. Επειδή κόβεις πολλά όπως αλεύρια κλπ. χάνεις κιλά. Είναι σαν αποτοξίνωση. Έτσι το ξαναέκανα και έχασα μέσα σε 1,5 μήνα 13 κιλά.»!

Διαβάστε επίσης

Λάουρα Νάργιες: Ο Σαντικάι, ο κύκλος που έκλεισε με το The Voice και η πρώτη εμφάνιση στο J2US!

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε πρώτη φορά on camera γιατί αποχώρησε από το Voice

Λάουρα Νάργιες: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - Δες τι έκανε στα μαλλιά της και θα ξετρελαθείς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved