Media

Το πρωτοφανές ξέσπασμα του Γκλέτσου: «Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ, άκουσες τι σου είπα;»

Gossip-tv Team

Εκτός εαυτού βγήκε ο Απόστολος Γκλέτσος στο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδος, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στο απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα ο Απόστολος Γκλέτσος ξεσπά: «Θέλω τώρα την δέσμευση του Περιφερειάρχη την προφορική ότι οι άνθρωποι που θα πάνε εκεί για να εξυπηρετηθούν δεν θα έχουν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…»!

Και στη συνέχεια έγινε «μπουρλότο»:«Άσε τις εισηγήσεις Περιφερειάρχη. Οι εισηγήσεις είναι ακαταλαβίστικες. Τώρα θα μας τα πεις εδώ. Όλα, τώρα. Άσε τις εισηγήσεις».

Και συνέχισε: «Πρόεδρε άκουσες τι σου είπα. Δεν θα με ξαναδιακόψεις εμένα ποτέ. Άκουσες τι σου είπα; Άκουσε με, αν με ξαναδιακόψεις δεν ξέρω και εγώ τι θα γίνει. Τελειώσανε αυτά που ξέρετε. Τελειώσανε. Που φεύγουν τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά όπου γουστάρετε. Τελειώσανε αυτά. Που φεύγουν τα εκατομμύρια όπου γουστάρετε εσείς χωρίς διαγωνισμούς και ο κόσμος πεινάει…».

Και σε έξαλλη κατάσταση, είπε όπως πρόβαλε και το lamianow: «Εγώ δε σε απειλώ, ο κόσμος σε δέρνει εκεί που πας στη Βόρεια Εύβοια και έφαγες το ξύλο. Αφού λοιπόν φέρεσαι έτσι η σιωπή μου προς απάντηση σου. Γεια σου. Εγώ φεύγω αλλά ο έλεγχος θα είναι καθημερινός».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Λάτσιος: Ο «τρελός» χορός με το κορίτσι του και τον κολλητό του, Άρη Αργυρόπουλο

Σταύρος Ζαλμάς: Η επιστροφή στην τηλεόραση, η προσωπική του ζωή, η ηλικία και το πρόβλημα υγείας

Power of love: Θυμάστε τον Σωκράτη Ελ Γκαμαλί; Δείτε πώς είναι σήμερα (Photos)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved